Eveniment

100 de feluri de mâncare din 14 ţări, la reuniunea studenţilor Erasmus de la Cluj

Bursierii Erasmus din universităţile clujene se adună la clubul Agronomia, la a patra ediţie a "International Dinner". Pe mese ajung peste 100 de feluri de mâncare din 14 ţări.

Cea de-a patra ediție a evenimentului reunește studenți ai programului Erasmus din cadrul Universitatății "Babeș-Bolyai" Cluj-Napoca, Universitatății de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca și Universității Tehnice Cluj-Napoca, şi urmăreşte explorarea multiculturalității și a diversității în domeniul gastronomic.

Pe lângă cele mai mult de o sută de feluri de mâncăruri tradiționale ale țărilor participante - Spania, Portugalia, Italia, Turcia, Franța, Suedia, Cehia, Olanda, Kazhasthan, Germania, Cipru, Polonia, Austria şi România -, muzica tradițională și concursul în care vor fi apreciate și premiate cele mai gustoase preparate, organizatorii au inclus în această ediție și degustarea unor feluri tradiționale de Paști, care vor putea fi găsite la standurile țărilor care celebrează această sărbătoare.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.