Eveniment

Ministrul Agriculturii Stelian Fuia și Comisarul European Dacian Cioloș, la conferinţa CASEE Cluj-Napoca

Ministrul Agriculturii Stelian Fuia și Comisarul European Dacian Cioloș vor participa la conferinţa CASEE "Sustainable Agriculture and Food Production in the Danube Region", organizată de USAMV Cluj-Napoca, în perioada 3-5 mai 2012.

Conferința CASEE 2012 își propune să furnizeze informații și abordări noi privind sustenabilitatea agriculturii și a producției alimentare în regiunea Dunării într-un context complex, pornind de la lanțul de producție agro-alimentară și ajungând la nutriția și bunăstarea animalelor.

Printre cei 150 de participanți: cadre didactice, cercetători, doctoranzi și învitați oficiali ai unor universități de prestigiu din această regiune, la conferinţă vor fi prezenţi şi Stelian Fuia- Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, România şi Dacian Cioloş- Comisar European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Martin Gerzabek- Președinte CASEE, Rector BOKU, Vienna, Cristian Hera- Vice-președinte al Academiei Române, Vasile Pușcaș- Negociator-șef pentru aderarea României la UE şi Doru Pamfil- Vice-Președinte CASEE, Rector USAMV Cluj-Napoca.

Programul celor 3 zile de conferință include 32 de prezentări orale, două workshop-uri, o vizită la Târgul Agraria 2012 şi excursii în diferite locații din Transilvania.

Publicitate

Taguri

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.