Eveniment

Parc universitar, deschis pentru clujeni de astăzi VIDEO

Parcul universitar "Profesor Iuliu Prodan", de pe strada Gheorghe Dima, din cartierul Zorilor a fost amenajat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV), în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.
Publicitate

Parcul se întinde pe o suprafaţă de 3,1 hectare, iar lucrările de amenajare au costat aproximativ 780.000 lei. În parc au fost amplasat cinci aparate de fitness, aparate de joacă, un foişor, precum şi 10 bănci.

"Parcul "Profesor Iuliu Prodan" a fost amenajat în urma unui parteneriat încheiat între Consiliul local Cluj-Napoca şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca. În cadrul asocierii, USAMV a pus la dispoziţie o suprafaţă de circa 6 hectare-parcul şi o grădină agrobotanică, iar Primăria Cluj-Napoca s-a ocupat de amenajările necesare. Amenajarea pădurii-parc şi a grădinii agrobotanice se va realiza în două etape. În prima etapă s-a realizat un parc public pentru toţi cetăţenii municipiului, dar cu precădere pentru cei din Zorilor, pentru că în această zonă nu exista niciun parc până la ora actuală. În cea de-a doua etapă, se va amenaja o grădină agrobotanică la nivel european, cu acces controlat", se arată într-un comunicat remis presei. 

 

Publicitate

Comentarii

Legatura

thumb down thumb up
vineri, 1 iunie 2012, 16:27
de madriano

Ar fi frumos daca s-ar construi o gondola intre viitorul parc agrobotanic si Gradina Botanica. Ar asigura legatura intre cele doua obiective si ar oferi o panorama frumoasa a orasului.
raspunde

investitii frumoase

thumb down thumb up
vineri, 1 iunie 2012, 17:22
de maria

Clujul orasul care nu doarme, se transforma vazand cu ochii din frumos in mai frumos, felicitari oamenilor care conduc acest oras si sa continue deoarece clujul si locuitorii chiar merita
raspunde

legatura

thumb down thumb up
vineri, 1 iunie 2012, 21:05
de mihai

Madtriano ar f frumos sa se construiasca o "gondola" (de-aia pe apa ca ne invata olandezii cum) si intre Cimitirul Central si Cimitirul Manasur. Ar asigura legatura intre cele doua obiective si ar oferi o panorama frumoasa a orasului si o panorama inspre viata de dincolo. Clujul e frumos la pas, sa il parcurgi,sa il vezi. Nu mai visati trenulete suspendate, autostrazi si gondole daca nu vreti sa arate ca Bucurtiul - cea mai urata capitala europeana...
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.