Administraţie

Banda dedicată îi încurcă pe taximetrişti. Ce soluţii propune Primăria

Apar şi primele nemulţumiri legate de introducerea benzii dedicate mijloacelor de transport în comun pe axa Est-Vest, pe B-dul 21 Decembrie 1989. Taximetriştii se plâng că nu mai au unde să oprească pentru a-i prelua sau a-i lăsa pe clienţi.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Unde s-au mutat parcările desfiinţate pentru banda de autobuze din centrul Clujului

Primăria Cluj-Napoca a implementat banda dedicată pentru transportul în comun pe axa Est-Vest, pe B-dul 21 Decembrie 1989 (între stația Someșul și strada Memorandumului, la intersecția cu strada Emil Isac).
comentarii: 0

Cum se poate îmbunătăţi viaţa în Cluj în viziunea locuitorilor. Peste 300 de proiecte înscrise în programul de bugetare participativă

330 de proiecte au fost depuse în cadrul programului de bugetare participativă, iniţiativă derulată în premieră în România de către Primăria Cluj-Napoca şi care însumează fonduri de 2 milioane de lei.
comentarii: 0

S-a deschis banda pentru autobuze din centrul Clujului + Modificările din intersecţii

Banda dedicată mijloacelor de transport în comun, care are o lungime de 1,6 km şi pleacă de la biserica Sf. Petru (Mărăşti) și ajunge până la Primărie (centru) a fost deschisă circulaţiei.
comentarii: 0

Atenţie şoferi! Banda pentru autobuze desfiinţează parcările între Someșul și Piața Unirii

Primăria Cluj-Napoca anunță faptul că, începând de duminică, 20 august 2017, ca urmare a implementării benzii dedicate pentru transportul în comun pe axa Est-Vest, se desfiinţează parcările pe tronsonul cuprins între stația Someșul și Piața Unirii și în Piața Avram Iancu-latura estică.
comentarii: 0

Sens giratoriu + bandă suplimentară în Mănăştur

Lucrările de reamenajare a intersecției Calea Mănăștur- strada Câmpului sunt în curs de derulare.
comentarii: 0

Se reconfigurează traficul auto în Gheorgheni. Ce schimbări are în plan municipalitatea

Pe lângă lucrările ce prevăd amenajarea unei benzi dedicate transportului în comun între Piaţa Cipariu şi strada Nicolae Titulescu, municipalitatea anunţă şi că dorește să reorganizeze circulația şi într-o altă zonă a cartierului Gheorgheni.