Administraţie

UPDATEFurie la Dej. Locuitorii i-au cerut demisia directorului Companiei de Apă VIDEO

După trei zile de muncă și nenumărate încercări, angajații Companiei de Apă Someș și ai firmei Boccardo au finalizat lucrările de remediere a problemei de la magistrală și a început pomparea apei spre Dej.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Un drum din Cluj, închis toată iarna. Interzis pe Transalpina și Transfăgărășan

Autoritățile au luat decizia ca pe Drumul Național nr. 1R să nu se poată circula în această iarnă din cauza nivelului scăzut de viabilitate al acestuia.
comentarii: 0

Alertă în țară, după Pata Rât. "Dezastrul ecologic de la Cluj se poate repeta"

Partidul Verde avertizează că o scurgere de levigat precum cea de la Pata Rât poate avea loc și în alte zone cu gropi de gunoi neconforme.
comentarii: 0

Un viceprimar din Cluj a demisionat și s-a făcut polițist local

Robert Szabo, fostul viceprimar al muncipiului Câmpia Turzii, s-a alăturat Poliţiei Locale în urma mai multor examene specifice postului.
comentarii: 0

Se schimbă criteriile pentru Prima Casă. Care sunt modificările

Din 1 ianuarie 2018 vor intra în vigoare procedura şi criteriile de evaluare anuală a modului de utilizare a plafoanelor de garantare de către finanţatorii participanţi în cadrul programului Prima Casă. Procedura a fost aprobată prin ordin al ministrului Finanţelor, a precizat instituţia.
comentarii: 0

Taxe noi la Cluj, din 2018. Vezi noile tarife pentru Cluj Arena şi pentru parcarea subterană

În şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Cluj din luna decembrie urmează să fie discutat un proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor şi tarifelor pentru 2018.
comentarii: 0

Consiliul Județean modifică regulamentele privind acordarea de finanțare nerambursabilă

Instituția pregăteşte modificarea regulamentului privind acordarea sprijinului financiar, din bugetul județului, către organizațiile nonguvernamentale.