Administraţie

Ce investiţii prioritare are judeţul Cluj în 2017

Printre priorităţile de investiţii din bugetul pe 2017 al forului judeţean clujean se regăsesc drumurile judeţene dar şi un proiect nou.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Modernizarea aeroportului şi oportunităţile de afaceri din parcurile industriale, discutate de conducerea CJ Cluj cu ambasadorul Danemarcei

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Marius Mînzat, a primit joi, 23 martie 2017, vizita ambasadorului Regatului Danemarcei în România, Karsten Vagn Nielsen.
comentarii: 0

Ce sumă imensă de bani a pierdut România de la UE. Se putea construi o autostradă cu aceşti bani

Analistul de politici publice Sorin Ioniţă, preşedintele organizaţiei neguvernamentale Expert Forum, a făcut o radiografie a "catastrofei absorbţiei" de către România a fondurilor de la Uniunea Europeană.
comentarii: 0

Se pun prize. Staţii pentru maşini electrice, în centrul Clujului

Municipalitatea scoate la licitaţie studiul de fezabilitate pentru realizarea a două staţii de încărcare pentru automobile electrice.
comentarii: 0

Spitalul de Recuperare Cluj a obținut acreditarea cu un punctaj record

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca a obținut certificatul de acreditare din partea Autorității Naționale de Management al Calității.
comentarii: 0

Spital, căutăm medici. Şi profesori care să-i evalueze pe medici. "Este o legislaţie fabuloasă"

Spitalul Clinic Municipal doreşte să prelungească programul de funcţionare a compartimentului de primire a urgenţelor de de la 8 ore pe zi la 24, dar este încetinit de diverse prevederi din legislaţie.
comentarii: 1

Clujul vrea bani de la Sevil Shhaideh. Boc: „Nu am cerut pentru 100 de obiective, doar pentru unul"

Ministrul Sevil Shhaideh are la dispoziţie 30 de miliarde de lei pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Municipiul Cluj-Napoca ar dori şi el o părticică din acest buget.