Administraţie

103 garaje se desfiinţează în Gheorgheni. În locul lor se va ridica un parking

Clujenii care au garaje pe Aleea Băişoara vor fi somaţi de primărie să le desfiinţeze, întrucât împiedică realizarea unui parking suprateran pe care municipalitatea intenţionează să îl ridice în zonă.

Purtătorul de cuvânt al primăriei, Oana Buzatu, a declarat că somaţiile sunt în curs de redactare şi, până la sfârşitul acestei săptămâni, vor ajunge la cetăţeni – fie în cutiile poştale, fie lipite pe garaje. Toţi cei care au contracte legale pentru garajele de pe domeniul public au fost notificaţi în cursul zilei de astăzi că trebuie să le desfiiţeze până la începutul lunii februarie. În total, primăria a inventariat 103 garaje pe amplasamentul viitorului parking. Dintre acestea, doar circa 60 sunt legale, a mai explicat purtătorul de cuvânt al municipalităţii.

Pe 1 februarie, primăria va preda amplasamentul constructorului, care trebuie să termine parcarea supraterană în termen de un an.

Publicitate

Comentarii

solutii

thumb down thumb up
joi, 13 ianuarie 2011, 21:22
de mihai

prin simpla demolare a garajelor ilegale (daca se poate legal si a celor legale) si o administarre buna a spatiilor create se rezolva problema parcarilor mai bine si mai ieftin decat cu parkingurile lu; peste, iar lumea va parca aproape de bloc nu in parking fara a plati nu stiu cat pe an.
raspunde

Primarul e un hot!

thumb down thumb up
vineri, 14 ianuarie 2011, 08:15
de Soferul de pe Pata

Multumim Citynews ca str.Titulescu a fost reparata dupa campania de presa. Carpita ar fi raspunsul corect pentru ca refacuta a fost acum doi ani si carpita acum un an! Rusine Primarule! Ne-ai furat banii si ai facut un lucru de nimic!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.