Administraţie

30 de persoane selectate pentru angajare la Bursa Locurilor de muncă Cluj. Cele mai căutate domenii

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, a organizat, vineri, 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenţi.
Publicitate
 

Evenimentul face parte din categoria măsurilor active de combatere a şomajului, implementate de către AJOFM Cluj, în calitate de Serviciu Public de Ocupare, măsuri destinate corelării cererii şi ofertei pe piaţa muncii.

Bursa s-a desfăsurat în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor, între orele 9.00-14.00, şi au participat 35 de angajatori care au oferit peste 1.170 locuri de muncă vacante. La Bursă au participat peste 850 de persoane din care 250 de absolvenţi. Şi de această dată s-a organizat un atelier de lucru destinat ocupării persoanelor cu dizabilităţi.

Reprezentatii AJOFM Cluj au purtat discuţii cu reprezentanţi ai angajatorilor interesaţi de încadrarea în muncă a ucenicilor identificându-se interes pentru domeniul: confecţii textile, tâmplărie PVC, metalurgie.

Au fost selectate în vederea încadrării 30 de persoane.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.