Administraţie

630 de angajaţi noi la fabrica Fujikura din Cluj

Grupul japonez Fujikura, care a cumpărat grupul spaniol ACE, cu fabrici în Cluj-Napoca şi Dej, a anunţat astăzi la Cluj că va angaja anul viitor un număr de 630 de noi salariaţi, la fabrica din Cluj-Napoca.
Publicitate
 

Motivul este câştigarea unui proiect de la concernul auto Volkswagen, potrivit reprezentanţilor grupului japonez, prezenţi astăzi la Cluj-Napoca. De precizat însă că din totalul de 630 de angajaţi noi, doar 10% vor fi cu studii superioare, în vreme ce restul vor fi angajaţi la liniile de producţie.

Grupul Fujikura mai deţine fabrici şi în Spania, Maroc şi România, şi au precizat că au ales să suplimenteze personalul la fabrica dinCluj-Napoca "pentru că România face parte din Uniunea Europeană".

Amintim, ACE-Fujikura a închis în 2008 fabrica de cabluri auto de la Jibou (Sălaj) şi a redus masiv numărul de angajaţi la fabrica din Dej.

Publicitate

Comentarii

buna ziua

thumb down thumb up
luni, 10 ianuarie 2011, 14:45
de CECLEA RAMONA

se poae sa dati si date de contact in anuturi ?un numar de telefon ceva...
raspunde

* Subiect:

thumb down thumb up
luni, 14 februarie 2011, 08:12
de * Nume:

deschideti si la jibou sint multi care au lucrat la fujicura
raspunde

buna ziua

thumb down thumb up
joi, 24 martie 2011, 13:55
de buna ziua,as vrea sa ma angajez si eu la fujikura

buna,numele meu este ciurtin dan,as vrea sa stiu daca se fac angajari ,mi-am depus cv de 2 ori,sunt din cluj napoca
raspunde

despre angajare

thumb down thumb up
vineri, 8 iulie 2011, 12:08
de buna ziua

sunt gheti ioan din soporu de campie,am fost ieri la interviu in ceanu mare si as vrea sa stiu daca mi sa aprobat cererea.sunt un om harnic care are nevoie mare de un serviciva rog daca se poate aproba
raspunde

pt.angajare

thumb down thumb up
miercuri, 2 noiembrie 2011, 09:28
de BLAGA MARIANA CORINA

BUNA ZIUA , MA NUMESC BLAGA MARIANA CORINA, LOCUIESC IN TURDA, A-SI DORI SA MA ANGAJEZ LA FIRMA D-VOASTRA, PRECIZEZ CA AM CALIFICARE DE CONFECTIONER CABLAJE AUTO SI AM LUCRAT IN DOMENIU MAI PRECIS LA ELECTROMURES DIN TG-MURES SECTIA CABLAJE. IN SPERANTA CA IMI VETI DA UN RASPUNS VA MULTUMESC ANTICIPAT. O ZI BUNA !
raspunde

ptr angajare

thumb down thumb up
joi, 10 noiembrie 2011, 00:39
de Lacatus Ioana Maria

buna ziua ma numesc ioana si sunt din ocna mures a-si dori sa ma angajez la firma d-voastra ,am studii si sunt o femeie muncitoare am 27 de ani .....cu speranta ca imi veti da un raspuns pozitiv va multumesc anticipat
raspunde

angajare

thumb down thumb up
sâmbătă, 29 septembrie 2012, 18:08
de pop

Suntem o familie tanara ,sotul de 28 ani, sotia 22 ani cu studii medii, dorim sa ne angajam urgent la firma Fujikura, cj. locuim la frata judetul cluj.Suntem muncitori, corecti, loiali.tel. 0752656296
raspunde

pentru angajare

thumb down thumb up
duminică, 23 iunie 2013, 12:05
de dumitra.adriana

buna sunt adriana dumitras din comuna mociu si as dori sa muncesc la firma dumneavoastra daca se mai fac angajari astept raspuns la tel 0756608073
raspunde

angajare

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 iunie 2014, 15:26
de * Mesaj:angajare

Buna ziua! Daca nu gasiti personal pt angajare in zona, de ce nu faceti o oferta in toata tara? Oferiti salariul de 850 ron si prima de instalare, net sau brut (bonuri de masa, transport)? Poate daca oferiti cazare vin oameni din alte localitati. Si daca oferta este adresata celor de peste 45 de ani si mai mariti retributia tarifara..... Stiu, sunt niste costuri! Dar v-ar aduce si beneficii! Sau mutati-va la Constanta! Bafta!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.