Administraţie

Clujul, promovat în raiul milionarilor de la Monte Carlo

Primăria Cluj-Napoca va demara un proiect de promovare a municipiului în afara ţării, cu genericul “Visit Cluj”. Într-o ediţie-pilot, oraşul va fi promovat între 19 şi 22 ianuarie la Monte Carlo, în parteneriat cu un echipaj al clubului Napoca Rally Academy (NRA), care va participa la cea de-a 100-a ediţie a Raliului din capitala Regatului Monaco.
Publicitate
 

La cortul echipei de raliuri clujene NRA din cadrul Raliului Monte Carlo, care se va desfăşura între 19 şi 22 ianuarie, vor fi difuzate, pe un ecran amplasat special, imagini ale municipiului Cluj-Napoca şi vor fi afişate materiale promoţionale din cadrul campaniei “Visit Cluj”, au precizat reprezentanţii NRA. Logo-ul campaniei, în formă de inimă, va fi amplasat pe maşina ce va fi pilotată de Marco Tempestini şi de copilotul său, Dorin Pulpea, în cadrul primei etape din Cupa Intercontinentală de raliuri. “Ţara pe care o reprezentăm este România, dar, mai mult decât atât, eu sunt, am spus-o de multe ori, clujean. Sunt născut italian, dar, prin adopţie, sunt clujean. Raliul Monte Carlo este una dintre cele mai mediatizate competiţii sportive şi ne-am gândit, împreună cu primăria, să promovăm Clujul la acest eveniment”, a precizat Tempestini.

Acţiunea de promovare de la Monte Carlo este o ediţie-pilot a unui proiect de mediatizare a municipiului, conform reprezentanţilor primăriei. “Acesta este un exerciţiu, o ediţie-pilot a ceea ce-şi propune Primăria Cluj-Napoca să facă: să dea clujenilor sentimentul de apartenenţă la o comunitate care trebuie să se promoveze cu orice ocazie. Sportul fiind unul dintre ambasadorii de necontestat ai României şi ai Clujului, am încercat să ne adaptăm mesajul la acest eveniment. Mesajul, pe care dorim să-l transmitem dintr-o privire este: «Suntem în inima Transilvaniei, vă aşteptăm cu inima deschisă în acest oraş multicultural»”, a precizat Emilia Botezan, şeful Biroului de Relaţii Externe şi Investitori al Primăriei Cluj-Napoca. Reprezentantul municipalităţii a adăugat că fotografiile ce vor fi folosite în campanie provin din concursul organizat de instituţie.

Publicitate

Comentarii

Branding a la Cluj, adica VARZA a la Cluj!

thumb down thumb up
miercuri, 12 ianuarie 2011, 15:19
de Kohl von Klausenburg

La inceput dl. primar se arata, vezi-Doamne, interesat de brandingul de oras (de parca ar intelege ceva din el!) si organizeaza un grup de lucru din specialisti pt branding. Am vazut de N ori la tv-urile locale si voi de la Ziua ati scris. Laudabila initiativa! Apoi o tine sus si tare peste tot cu "orasul-comoara", ca asa ii place dansului, ca doar e tare si aproape de realegere pe model Funar si daca vrea ii zice oricum Clujului. Ca Clujul ii zice lui cumva, asta stiu toti. Apoi impanzeste orasul cu penibilitatea grotesca de "Eu inima Cluj-Napoca", pe model I love NY, I AMsterdam, etc. Ffffffoarte original! Ca in cele din urma sa promoveze "Visit Cluj", iar cu obsesia inimioarei lui de moldovean iubaret. De unde pana unde?!?!? Domnule F.-F (stiti bine de unde e abrevierea), ce e totusi cu brandingul de oras? Mai faceti ceva in afara aparitiei la TV in asa-zise sedinte si dezbateri pe subiect? Care sunt specialistii care va recomanda sa folositi N mesaje si N sigle, dupa cum va nazare Dvs sau Oanei Buzatu&Co.municatorilor din Primarie???JALNIC!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.