Administraţie

Drumul spre Făget, reabilitat de Consiliul Judeţean Cluj FOTO

Consiliul Județean Cluj informează că drumul județean 107R Cluj-Napoca-Făget-Ciurila-DJ 107L, este, în acest moment, în plin proces de refacere, pe acest sector derulându-se ample lucrări de întreținere curentă și periodică care includ plombări, săpături de șanțuri, burdușiri.

De asemenea, în perioada imediat următoare, în conformitate cu graficul de lucrări aprobat și fondurile alocate în acest sens de forul administrativ județean, pe DJ 107R Cluj-Napoca-Făget-Ciurila-DJ 107L vor fi executate lucrări de refacere a stratului de uzură al carosabilului, prin aplicarea unui covor asfaltic nou.

„Având în vedere faptul că acest sector de drum județean este unul intens circulat, mai ales prin prisma destinației preferate de relaxare a locuitorilor municipiului Cluj-Napoca - Făget, am demarat în regim de maximă urgență aceste lucrări de întreținere", a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

 

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.