Administraţie

Îmbunătăţire a rutei alternative de acces către Cheile Turzii şi către lacurile de la Ciurila FOTO

În cadrul programului de lucrări care vizează întreţinerea şi îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean 107L Turda - Petreştii de Jos - Crăieşti au demarat lucrări de întreţinere şi reparaţii.

Lucrările de întreţinere vizează un tronson cu o lungime de 15,1 kilometri, mai exact de la kilometrul 2+300 până la kilometrul 17+400. Ele constau în plombări cu asfalt pe sectorul de drum Turda - Petreştii de Jos, respectiv întreţinerea căii de rulare cu material pietros pe sectorul Petreştii de Jos - Crăieşti.

„Prin intermediul acestor lucrări care au rolul de a îmbunătăţi starea drumului oferim tuturor celor interesaţi o rută alternativă de acces către Rezervaţia naturală Cheile Turzii, o zonă care atrage foarte mulţi turişti, precum şi către lacurile destinate pescuitului sportiv din comuna Ciurila" a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

 

Publicitate

Comentarii

drumuri

thumb down thumb up
joi, 3 noiembrie 2016, 13:36
de Irina

A avut cineva curiozitatea sa confrunte cerintele din caietele de sarcini si lucrarile efectuate in teren?
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.