Administraţie

Măsură de siguranţă. Parcare închisă la stadion

Începând de luni, parcarea stadionului Cluj Arena este închisă.
Publicitate
 

Administratorii Cluj Arena au închis de luni parcarea subterană a stadionului. Măsura a fost luată la solicitarea Ministerului de Interne, ca măsură de siguranţă înaintea concertului de duminică al celebrei trupe Depeche Mode. Şoferii care obişnuiesc să îşi parcheze maşinile la stadion au fost notificaţi de săptămâna trecută.

„Am anunţat din timp că se închide. De marţi, stadionul este închiriat organizatorilor concertului Depeche Mode, care vor instala scena. A fost o măsură de siguranţă pe care ne-au cerut-o reprezentanţii Ministerului de Interne, să închidem parcarea cu o zi mai devreme", a spus administratorul Cluj Arena, Radu Raţiu.

La momentul închiderii, au rămas 11 maşini în parking. Cinci aveau numere de telefon în parbriz, iar şoferii au fost chemaţi să îşi mute automobilele. Alte şase persoane urmează să fie identificate de poliţie şi somate să îşi scoată vehiculele din parcare.

Cluj Arena are o parcare cu 350 de locuri, care a fost dată în folosinţă în 2011. Momentan, şoferii pot parca gratuit. Din luna august, însă, parcarea de la stadion va fi prinsă în aplicaţia Cluj Parking, care arată numărul de locuri disponibile în parcările cu barieră din centrul oraşului. Tot de atunci, cel mai probabil, se va percepe şi o taxă pentru staţionarea în garajul subteran.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.