Administraţie

Noi sensuri unice în Cluj. Despre ce străzi este vorba

Primăria municipiului Cluj-Napoca pregătește implementarea unor măsuri de circulație rutieră, în urma adoptării unei hotărâri a Comisiei municipale de sistematizare a circulației, care a avut loc în data de 2 noiembrie.

- Instituirea sensului unic de circulație pe strada Sinaia, tronsonul cuprins între str. Iancu de Hunedoara și str. Macului, sens dinspre str. Iancu de Hunedoara spre str. Macului

- Luarea în evidență de locuri de parcare pe str. Iancu de Hunedoara, pe zona cu sens unic, între Bd. 1 Decembrie 1918 și aleea carosabilă de lângă blocul C1, str. Alexandru Vlahuță, nr. 21, pe ambele părți ale carosabilului

- Inversarea sensurilor unice de circulație de pe aleea Băișoara, între sediul primăriei de cartier și aleea Băița, cu sensul de deplasare de la Primărie spre aleea Băița, inclusiv pe aleea Scărișoara cu sensul nou de deplasare dinspre aleea Băișoara spre str. Liviu Rebreanu.

Aceste măsuri vor fi puse în practică până luna viitoare. 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.