Administraţie

Parc de joacă în Baciu FOTO

Primarul comunei Baciu, Florin Mureșan, anunţă finalizarea lucrărilor la parcul pentru tineret, amplasat la intersecția străzilor Neptun cu Bisericii Ortodoxe. Parcul de 500 mp este amenajat pe un teren pus la dispoziţia autorităţilor de un localnic.

Fiindcă populaţia comunei a depăşit 10.000 de locuitori, administraţia locală are în vedere o altă investiţie dedicată celor mici şi anume realizarea unei creşe în cartierul Tineretului. "Studiul de fezabilitate a fost finalizat", a spus edilul. Valoarea totală a investiţiei este de 1 milion de euro, banii provenind din fonduri guvernamentale. 

O altă investiţie are în vedere reactivarea vieţii culturale din localitate. Primarul intenţionează să reabiliteze şi să modernizeze căminul cultural, construit în urmă cu 40 de ani. Pentru acest proiect s-a apelat la un specialist în amenajări interioare. Costurile vor fi acoperite din bugetul local.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.