Administraţie

Prima ninsoare, primele probleme. Copaci căzuţi pe carosabil

Mai mulţi copaci au căzut pe carosabil în urma ninsorii căzute în cursul zilei de joi, autorităţile intervenind pentru îndepărtarea lor şi pentru deszăpezirea drumurilor din judeţ.
Publicitate
 

Astfel, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP) Cluj a intervenit vineri dimineaţa pe 21 sectoare de drumuri judeţene, cu 17 utilaje cu lamă. Acţiunile au vizat curăţirea zăpezii şi lărgirea carosabilului, iar în zonele montane s-au împrăştiat şi materiale antiderapante pentru combaterea lunecuşului.

În principal s-a intervenit pe drumurile judeţene din zona Gilău-Huedin şi pe sectoare de drum din zona Agârbiciu- Căpuşu. Totodată, la ieşirea din Băişoara, pe DJ 107 R, au fost îndepărtaţi de pe carosabil arborii căzuţi în urma precipitaţiilor abundente de ieri.

Reprezentanţii RAADPP Cluj precizează că pe drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă, iar traficul rutier se defăşoară în limite normale pentru această perioadă a anului, nefiind drumuri judeţene închise circulaţiei.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.