Administraţie

UPDATE Să vină DNA! Lucrări de 1 milion de lei realizate în 2017, bugetate în 2018

Un proiect de hotărâre a fost retras de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local din Cluj-Napoca, după ce s-a constatat că lucrările în cauză au fost efectuate încă din toamna lui 2017.
Publicitate
 

Este vorba despre "aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiții „Echipamente CT școli - cazane, pompe, recipiente acumulare", investiţie de peste 1 milion de lei. Suma este prevăzută în bugetul local pentru anul 2018. Cu toate acestea, un reprezentant al Regiei Autonome de Termoficare (RAT) a susținut miercuri, în ședința Consiliului Local, că lucrările au fost realizate încă de anul trecut, lucru confirmat și de reprezentanții unităților de învățământ.

Eroarea a fost semnalată de consilierul local ALDE Adrian Mureşan, care face parte şi din Consiliul de Administraţie al unei şcoli. ”Este un caz de Direcția Națională Anticorupție. Noi trebuia să aprobăm prețul estimat al lucrării, așa cum reiese din studiul de fezabilitate. Urma apoi să fie organizată o licitație pentru proiect și alta pentru execuție. Când colo, lucrările sunt deja efectuate”, a spus Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

Emil Boc a spus că este sigur că este o neînțelegere, dar reprezentantul RAT a întărit că lucrările sunt terminate. ”Cum ne cereţi să votăm un astfel de proiect după ce lucrările au fost realizate", a întrebat Mureşan, iar președintele de ședință, viceprimarul Dan Tarcea, a cerut un vot al consilierilor pentru amânarea unei decizii și clarificarea situației.

PROIECTUL INTEGRAL POATE FI CONSULTAT AICI!

 

 

image

image

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.