Administraţie

Spitalul de Urgenţă se face în Floreşti

Terenul pe care ar urma să fie construit Spitalul Regional de Urgenţă, din comuna clujeană Floreşti, a fost trecut din administrarea Ministerului Apărării Naţionale (MApN) în cea a Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, în şedinţa de guvern de miercuri, a declarat joi preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

El apreciază că amplasamentul din Floreşti este “mai bun” decât cel anterior, identificat în Câmpeneşti, comuna Apahida.

Ziua de Cluj a arătat dimineata că în cadrul aceleiaşi şedinţe de guvern a fost transferat dreptul de administrare pentru două clădiri, în favoarea Consiliului Local Cluj-Napoca. Este vorba de două imobile, pe străzile Cojocnei şi Taberei, care vor avea destinaţia de locuinţe sociale.

Conform lui Tişe, predarea-primirea terenului se va face în cel mult 60 de zile.
Terenul din Floreşti are o suprafaţă de şase hectare.
"Paşii următori care vor fi parcurşi ţin de Ministerul Sănătăţii Publice şi privesc proiectele tehnice şi de urbanism şi obţinere a avizelor, iar CJ Cluj va trebui să asigure căile de acces şi utilităţile", a adăugat Tişe.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.