Administraţie

EXCLUSIV Străzi şi intersecţii închise total sau parţial. Restricţii pentru lucrările la Podul Traian

Podul Traian va intra în curând în lucru, iar clujenii trebuie să ştie că vor apărea mai multe restricţii de circulaţie.

Lucrările la Podul Traian ar urma să înceapă în curând. Primarul Emil Boc a anunţat că va da ordinul de începe a lucrărilor după finalizarea modernizării tramei stradale.

„Amplasamentul a fost predat constructorului, urmând ca, în urma obţinerii avizelor (de la gaz, Electrica etc) şi relocarea infrastructurii de utilităţti adiacente podului să fie începute lucrările", a spus Călin Cioban, de la biroul mass-media al primăriei.

Săptămâna aceasta, reprezentanţi ai primăriei, poliţiei şi Companiei de Transport Public s-au întâlnit cu constructorul, pentru a afla ce nevoi are acesta din punct de vedere al spaţiului.

„Am discutat despre cerinţele pe care le are privind zona de lucru şi organizarea de şantier, ca să vedem ce restricţii trebuie să impunem şi să concepem un plan al devierilor. În zona podului trebuie create rampe de acces pentru a se face pilonii de susţinere a podului. Este nevoie să restricţionăm strada Iaşilor, o bandă de pe strada Traian, un segment din strada Dacia, vorbesc despre zona de trotuar şi de parcare, respectiv o parte din intersecţia cu strada I.P. Voiteşti", a spus Mirela Mărincean, şefa Serviciului Siguranţa Circulaţiei Rutiere din cadrul Primăriei Cluj.

Urmează ca, în cel mai scurt timp, să se elaboreze planul final de restricţii, iar CTP să instaleze linii de troleibuz pe strada Paris, astfel încât linia 1 să se întoarcă pe acelaşi traseu pe care merge spre Piaţa 1 Mai.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.