Cultură

John Newman şi GTA se alătură line-up-ului Untold 2017

10 milioane de euro este bugetul celei de a treia ediţii Untold, festival ce va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca şi la care sunt aşteptaţi 320.000 de participanţi.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Terapie prin artă în trei spitale din Cluj

Cel mai amplu proiect de terapie prin artă din România se desfăşoară în spitalele clujene, la iniţiativa Asociației Create.Act.Enjoy.
comentarii: 0

Clujul iluminat. Al treilea oraș din România care organizează #guerillalighting

Cinci clădiri din Cluj-Napoca au fost iluminate, la finalul săptămânii trecute, pentru a demonstra puterea designului de iluminat urban, în cadrul Academiei The City of Green Buildings.
comentarii: 0

Pavilion al artiştilor în Parcul Feroviarilor din Cluj

Hotspot cultural mobil al Fabricii de Pensule în Parcul Feroviarilor, începând de luni. Este vorba despe Pavilionului FabHub – un container reinventat.
comentarii: 1

Depeche Mode, un concert aşteptat în Cluj încă din '90! FOTO/VIDEO

Peste 40.000 de fani din România şi din ţările învecinate au participat la primul concert Depeche Mode în Cluj, care a încheiat turneul european Global Spirit.
comentarii: 0

Au început înscrierile pentru ZAIN 2017, festivalul creativilor clujeni. Noutăţile ediţiei

Cea de a treia ediţie ZAIN – Design Expressions, primul festival de design din Cluj, va avea loc între 18 și 22 octombrie şi își propune să deschidă noi dimensiuni.
comentarii: 0

Clujenii fac spectacol la Târgul de Fete de pe Muntele Găina

Programul Târgului de Fete cuprinde în acest an o expoziţie de fotografie etnografică şi care reuneşte 34 fotografii, proiect cultural unic în România.