Cultură

Case ale migranților români. Expoziţie la Muzeul Etnografic

Vernisajul expoziției "Minunata lume nouă – case ale migranților români" va avea loc sâmbătă, 1 iulie, la ora 19:00, la Muzeul Etnografic din Cluj-Napoca.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

„Covorașul fermecat” și „Cenușăreasa” închid stagiunea la Teatrul „Puck”

Stagiunea 2016-2017 se încheie în acest weekend la Teatrul de Păpuși „Puck” cu reprezentația de sâmbătă, 24 iunie, a spectacolului „Covorașul fermecat”/„Meseszőnyeg” și cu „Frumoasa din pădurea adormită”, spectacol programat pentru duminică, 25 iunie.
comentarii: 0

Agenda de weekend: 23-25 iunie

Concertul Andrea Bocelli, închiderea stagiunii 2016-2017 a Filarmonicii şi piaţa altfel de flori de pe Potaissa sunt principalele evenimente ale sfârşitului de săptămână la Cluj-Napoca.
comentarii: 0

Jazz in the Street. Arta iese în stradă la Cluj până în noiembrie

Arta iese în stradă la Cluj prin programul Jazz in the Street de vineri, 23 iunie și până în 5 noiembrie.
comentarii: 0

Bugetul Untold 2017 - 10 milioane de euro. VIDEO de prezentare a ediţiei de anul acesta

Zece milioane de euro este bugetul celei de a treia ediţii Untold, festival ce va avea loc în perioada 3-6 august 2017 la Cluj-Napoca.
comentarii: 0

Jazz in the Park ajunge cu o scenă la Pata Rât

Cel mai izolat loc al Clujului găzduiește marți o scenă Jazz in the Park. Muzica ajunge la groapa de gunoi a orașului unde locuiesc peste 1.500 de oameni.
comentarii: 0

Piață „altfel” de flori pe strada Potaissa FOTO

Strada Potaissa este până în 25 iunie prima piață de flori altfel a Clujului. Evenimentul este inspirat de concepul Street Delivery.