Cultura

comentarii: 0

De ce muzică contemporană? Dialog între dirijorul Tiberiu Soare şi compozitorul Adrian Pop

Filarmonica de Stat Transilvania îi invită pe clujeni la cel de-al patrulea eveniment din seria „Stories First, Music After – din culisele concertelor”.
comentarii: 0

Agenda de weekend: 21-23 aprilie

Campionatele Europene de Gimnastică, Transilvania Tuning Show sau show-ul Modestep sunt principalele evenimente ale finalului de săptămână la Cluj-Napoca.
comentarii: 0

Croitorașul cel Isteţ şi Hansel și Gretel revin la Puck

Sala de spectacole a Teatrului de Păpuși Puck va găzdui în acest weekend aventurile unor personaje îndrăgite de cei mici. Este vorba de Croitorașul cel Isteț, protagonistul spectacolului cu același nume, și de „Jancsi és Juliska”/ „Hansel și Gretel”, după Frații Grimm.
comentarii: 0

Lopez, Estefan și Crescenzi: recital de lieduri la Biserica Reformată

Tenorul Hector Lopez și baritonul Florin Estefan, acompaniați la pian de maestrul David Crescenzi, vor susţine un recital de lieduri compuse de Gustav Mahler, la Biserica Reformată din Cluj-Napoca.
comentarii: 0

Şcoală de vară pentru tinerii pasionaţi de teatru, organizată la Cluj

Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai organizează, în perioada 21-31 august 2017, a-XIII-a ediție a Școlii de vară Dramatugia Cotidianului dedicată, pentru a doua oară, atât studenților, cât și liceenilor pasionați de teatru.
comentarii: 0

Club de istoria filmului maghiar, la Casa Tranzit

Proiecțiile de filme vor avea loc timp de trei luni, unde va fi prezentată o selecție de filme în ordine cronologică, de la filmul mut "Eldorado", în regia lui Bereményi Géza, până la filmele determinante, cum ar fi filmul "Dragoste" (Szerelem).