Cultură

Cât costă biletele la concertul Vaya Con Dios de la Cluj

Vaya Con Dios va concerta pe 13 martie la Cluj-Napoca, în cadrul turneului de retragere “Farewell Tour”. Concertul va avea loc la Sala Sporturilor "Hoaria Demian".

Conform organizatorilor, biletele pentru concertul trupei Vaya Con Dios de la Cluj pot fi achiziţionate de la punctele de vânzare din incinta Polus Center şi Iulius Mall, de luni până vineri, între orele 12.00-20.00, iar în weekend, între 10.00 -18.00.

Preţul biletelor diferă în funcţie de distanţa faţă de scenă (foto2):

cat VIP Exclusive 370 lei,
cat VIP 260 lei,
cat I 190 lei,
cat II 130 lei,
cat III 100 lei.

Dupa succesul înregistrat în anii precedenti în Romania, Dani Klein şi colegii săi de trupă au decis să revină în Romania în cadrul ultimului lor turneu internaţional. Trupa incheie astfel 27 ani de carieră glorioasă. Vaya con Dios este actualmente cea mai cunoscută trupă belgiană. Hituri precum What's a Woman, Puerto Rico, sau Neh Na Na Na se aud constant pe toate posturile de radio; turneele trupei au traversat globul din Rusia până în Angola. În total, trupa a înregistrat până acum vânzări ce depăşesc 7 milioane de albume şi 3 milioane de single-uri.

 

 

Publicitate

Comentarii

concertul vaya con dios

thumb down thumb up
vineri, 22 februarie 2013, 09:12
de dana barbu

Au înebunit complet cu preţurile biletelor. cum poţi să ceri asemenea bani, când peste tot în Europa, la un concert cu "pensionarii" de la Vaya con dios preţurile sunt pe la 30-40 euro, adică 130-160 lei. Se vede ca organizatorii concertului de la Cluj sunt niste smecheri pusi pe capatuiala.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.