Concert Dream Theater la Cluj. Program și reguli de acces

Concert Dream Theater la Cluj. Program și reguli de acces
Dream Theater aniversează 25 de ani de la apariția albumului “Images and Words” alături de publicul din România. Concertul de la Cluj-Napoca va avea loc vineri, 19 mai 2017, la Cluj Arena.

Conform organizatorilor, accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet. Accesul pentru posesorii de Platinum Dream Ticket și Golden Dream Ticket se va face prin peluza nord Someș, poarta 4 (din Splaiul Independenței), iar cei care au bilet de acces general vor putea intra în spațiul de concert tot prin peluza nord Someș, însă trebuie să folosească poarta 5.

Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, părinţilor le este recomandat să asigure copiilor căști de protecție.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces. Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri. De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele de ploaie.

Program:

18:00- 18:30 - Acces posesori de bilete Platinum Dream Ticket
18:30 - Acces Golden Dream Tickets și acces general
20:00 - Show start Dream Theater

Organizatorii îndeamnă publicul să vină la concert din timp pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului. Posesorii de Platinum Dream Tickets și Golden Dream Tickets sunt rugați să folosească intrările special destinate, marcate corespunzător.

Bilete mai pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la pretul de 225 de lei. Biletele vor fi disponibile și în ziua evenimentului la casa de bilete situate la intrarea în spațiul de concert la prețul de 250 de lei.

Anul acesta, Dream Theater aniversează un sfert de secol de la lansarea albumului și a piesei "Images and Words", o compoziție de rezistență în istoria muzicii rock, precum și o piatră de hotar în cariera impresionantă a americanilor. Cu acest prilej, formația va susține două noi concerte în România, ce vor oferi fanilor oportunitatea de a fi transpuși în universul experimental Dream Theater.

Trupa va concerta întâi la Cluj-Napoca, urmând să pună în scenă un show extraordinar în 19 mai, la Cluj Arena, iar pe 20 mai va ajunge în București, pentru a cânta la Arenele Romane, la 15 ani de la primul său concert în țara noastră.

Este singura ocazie în care fanii clujeni vor putea asculta în întregime celebrul album "Images and Words", lansat în 1992 și distins cu discul de aur de către RIAA. Totodată, setlist-ul va cuprinde o selecție de piese extrase din vastul și aclamatul catalog Dream Theateri.

Cu o tradiție de aproape trei decenii, Dream Theater a călătorit în întreaga lume, împărtășind poveștile din spatele riff-urilor de chitară sau ale versurilor complexe, rezistând obstacolelor, continuând să inoveze și consolidându-și poziția de "trupă cult".

Consistența muzicală și virtuozitatea demonstrată cu fiecare apariție live se datorează legăturii trainice dintre cinci artiști, multilaureați de numeroase reviste de specialitate și de critici: John Petrucci, John Myung, James LaBrie, Jordan Rudess și Mike Mangini.

Dintre cele 13 albume de studio, "Images and Words" ocupă un loc aparte în istoria trupei. Este primul material discografic care îl are la voce pe James LaBrie și rămâne cel mai bine vândut album până în ziua de astăzi.

Totodată, single-ul "Pull Me Under" a reușit să se claseze în primele 10 poziții în topul radio și TV, atrăgând astfel mulți alți iubitori de muzică în sfera rock-ului. Conform unui critic, "ei reușesc să își stabilească anumite standarde și tot ei le și depășesc".

"Images and Words" reunește multe piese devenite legendare deja, pe lângă antemenționata "Pull Me Under", numărându-se și "Leaning to Live", "Another Day" sau "Metropolis - Part I: "The Miracle and the Sleeper".

 

Loading...
Comenteaza