Cultură

Croitorașul cel Isteţ şi Hansel și Gretel revin la Puck

Sala de spectacole a Teatrului de Păpuși Puck va găzdui în acest weekend aventurile unor personaje îndrăgite de cei mici. Este vorba de Croitorașul cel Isteț, protagonistul spectacolului cu același nume, și de „Jancsi és Juliska”/ „Hansel și Gretel”, după Frații Grimm.
Publicitate

Sâmbătă, 22 Aprilie, de la ora 11:00, va avea loc spectacolul „Jancsi és Juliska"/„Hansel și Gretel", după Frații Grimm.

Acțiunea începe în momentul în care Hansel și Gretel află că tatăl lor trebuie să vândă capra cea mică a familiei pentru a-și putea plăti datoriile. Copiii necăjiți sunt vizitați de Csipet, spiridușul pădurii care vrea să-i ajute să salveze situația, ghidându-i spre o comoară, moment în care începe o aventură plină de suspans.

Spectacolul se joacă în limba maghiară. Distribuția este formată din Giriti Réka, Csortán Márton, Pünkösti Laura, György László, Kötő Áron și Urmánczi Jenő. Scenariul - Szilágyi Dezső, scenografia - Sandu Marian, păpușile - Virgil Svințiu, muzica: Kötő Áron. Regia este semnată de Varga Ibolya. Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

„Croitorașul cel Isteț", unul dintre cele mai populare titluri ale momentului la Teatrul Puck, se va juca pe scena instituției duminică, 23 aprilie, de la orele 11:00 și 12:30. Constatând că „nu e puţin lucru să omori şapte muşte dintr-o lovitură", croitoraşul pleacă în lumea largă pentru a se lăuda cu isprava lui.

Cum fapta de vitejie îi era pe măsura staturii, aflat în ipostaza de a se întrece în putere cu Uriaşul Bebe şi Marele Uriaş, acesta realizează că adevărata lui forţă stă, de fapt, în ascuţimea minţii.

Așa că, la întoarcere spre casă, le spune bucuros tuturor celor pe care îi întâlneşte în cale cum „în viaţă nu contează înălţimea, ci contează isteţimea!". Rolurile sunt interpretate de Iulia Dinescu și Robert Gutunoiu, iar regia este semnată de Emilia Nechita. Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Publicitate

Taguri

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.