Cultură

Expoziție temporară de fluturi exotici, organizată în Grădina Botanică

Grădina Botanică Alexandru Borza din Cluj-Napoca va găzdui, în perioada 8-20 decembrie, o expoziție temporară de fluturi exotici, organizată cu ocazia inaugurării noii sere de plante insectivore.

Accesul în noua seră va fi posibil în grupuri de maximum 25 persoane la fiecare 15 minute, în intervalul orar 10:00-16:30, pe baza biletului de intrare în Grădina Botanică.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Biologie și Geologie a Universității Babeș-Bolyai (UBB), împreună cu Departamentul de Taxonomie și Ecologie, Departamentul de Biologie și Ecologie al liniei maghiare, respectiv Societatea Ornitologică Română și este coordonat de către Cristina Craioveanu și Macalik Kunigunda.

Proiectul este finanțat prin Fondul de Dezvoltare Instituțională 2017, domeniul 4, Cod proiect 0068, coordonat de Markó Bálint, prorectorul UBB responsabil cu linia de studii în limba maghiară, extensiile, relaţia cu universităţile maghiare şi asigurarea calităţii.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.