Cultură

Festival– Concurs de muzică folk pentru tineri, la Cluj

Cea de a VII-a ediţie a Festivalului - Concurs de muzică folk pentru tineri “Invitaţie la castel” va avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 5-9 decembrie.
Publicitate

Deschiderea festivalului va avea loc miercuri, 5 decembrie, cu o seară medievală de folk şi poezie. În 8 decembrie se va desfăşura concursul de interpretare, urmat de un recital Magda Puskas şi Mara Misziok. Evenimentul se va încheia în data de 9 decembrie cu Gala Laureaţilor şi un recital cu artiştii Ovidiu Mihăilescu, Emeric Imre, Ioan Onişor, Ionuţ Mangu, Răzvan Krivach.

Festivalul este organizat de Asociaţia Modus Vivendi Cluj-Napoca, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică, cu sprijinul Universităţii Babeş-Bolyai, Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi al Primăriei Cluj-Napoca

Publicitate

Taguri

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.