Cultură

Holograf și EDDA Művek, pe aceeaşi scenă, la Cluj

Holograf și EDDA Művek, două dintre cele mai cunoscute și mai iubite formații rock din România, respectiv din Ungaria, vor concerta sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Motto-ul concertului care aduce pe aceeași scenă cele două trupe este “Rock fără frontiere!”.

Formația Holograf a fost înființată în anul 1978 și este în continuare foarte activă pe marile scene din țară, cu concerte foarte bine primite de public. Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei se numără "Banii vorbesc", "Vino", "Umbre pe cer", "Dincolo de nori", "Ți-am dat un inel", "Undeva departe", "Să nu-mi iei niciodată dragostea", "Cât de departe" sau "Vine o zi".

EDDA Művek, unul din brandurile rock ale Ungariei, a luat naștere în 1973, în orașul maghiar Miskolc, sub numele de Griff. De-a lungul carierei cu peste 20 de albume și sute de concerte, rockerii de la EDDA au avut succes cu hituri precum "A kör", "A hűtlen", "Éjjel érkezem", "Keselyű", "Ünnep", "Elhagyom a várost" sau "Gyere őrült".

Biletele la concert costă:

• 30 de lei - PARTY ZONE (în picioare, pe toată suprafața terenului de joc)
• 45 de lei - STANDARD SEAT (pe scaune - locuri nenumerotate)

 

 

Publicitate

Comentarii

suna bine in teorie, dar...

thumb down thumb up
miercuri, 4 octombrie 2017, 17:37
de mentor

Un concert bilingv organizat de niste simpatizanti-membri JOBBIK de la Diego? Asta ne da de gandit. Speram sa nu fie altceva in capul lor, de ex. provocare.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.