Cultură

„Meșterii Păpușari” și „Scufița roșie”, în weekend, la Teatrul Puck Cluj

La sfârșitul acestei săptămâni, artiștii de la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca îi aşteaptă pe copii la spectacolele „Bábmesterek”/„Meșterii Păpușari” și „Scufița roșie”.
Publicitate

Sâmbătă, 24 septembrie 2016, va avea loc, de la ora 11.00, spectacolul „Bábmesterek"/„Meșterii Păpușari", în regia lui Vadas László.

"Spiridușul zburdalnic Puck vă așteaptă în casa lui, în camera sa magică unde orice se poate întâmpla. Obiectele prind viață, prietenii devin adversari, iar dușmanii devin camarazi. Cel mai iubit joc al neastâmpăratului Puck: teatrul - se joacă cu prietenii săi cei mai apropiați, cu "meșterii păpușari" ieșiți din drama lui William Shakespeare, Visul unei nopți de vară. Regia este semnată de Vadas László , Giriti Réka, György László, Kötő Áron, Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Rekita Rozália, Vincze Tímea / Veligdán Boglárka. Demeter Ferenc și Vadas László semnează scenariul spectacolului, decorul și păpușile Lőrincz Gyula, iar Kötő Áron muzica și interpretarea.

Duminică, 25 septembrie 2016, de la orele 11.00 și 12.30, se va juca spectacolul „Scufița roșie", după Fraţii Grimm, în regia lui Bogdan Ulmu.

Scenografia este semnată Epaminonda Tiotiu și muzica de Geo Sfaiţer. Distribuția este alcătuită din Frunzina Anghel, Ionuţ Constantinescu, Iulia Dinescu, Călin Mureşan, Angelica Pamfilie și Adina Ungur.

 

 

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.