Cultura

Promoție de 8 martie la Teatrul Maghiar din Cluj

Teatrul Maghiar de Stat Cluj lansează, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, o ofertă promoțională pentru spectacolul Iulius Caesar de W. Shakespeare programat miercuri, 8 martie, ora 19.00, în Sala Mare. Prețul unui bilet este 5 lei.
Publicitate

Iulius Caesar este, probabil, cea mai cruntă piesă politică a lui Shakespeare, ne copleșește nu numai prin clarviziunea fără cusur, ci și prin surprinzătoarea sa actualitate. Brutus și camarazii săi senatori republicani uneltesc, în numele binelui comun, împotriva lui Caesar. Însă, odată cu asasinarea conducătorului cu porniri dictatoriale, nu se instaurează ordinea, ci se dezlănțuie iadul: izbucnește un război civil şi Roma este devastată de spiritul distrugerii. Oare nu ne aflăm și noi înșine pe același drum, de la primăvara arabă la haosul mondial? - se întreba András Visky, dramaturgul spectacolului.

În rolul principal publicul îl va putea vedea pe Zsolt Bogdán, alături de Miklós Bács, Gábor Viola, Szabolcs Balla, Emőke Kató, Enikő Györgyjakab, Csilla Albert, Balázs Bodolai, Áron Dimény, Loránd Farkas, Alpár Fogarasi, Melinda Kántor, Sándor Keresztes, Róbert Laczkó Vass, Ervin Szűcs, Loránd Váta și János Platz.

Oferta este valabilă pentru biletele achiziționate de la Casa de bilete a teatrului, după data publicării acestei oferte.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.