"Spirit", noul album Depeche Mode, lansat oficial. Trei categorii de bilete pentru concertul de la Cluj, epuizate

"Spirit", cel mai nou album semnat Depeche Mode este disponibil începând de astăzi la nivel mondial. Turneul de promovare se va încheia pe 23 iulie 2017 în Cluj-Napoca.

Global Spirit Tour îi aduce pe Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher în faţa a peste 1.5 milioane de fani din 32 de oraşe din 21 de ţări europene. Pentru concertul din Romania, trei categorii de biletele sunt deja epuizate.

„Spirit" este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode şi marchează prima colaborare cu producatorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco, care a mai lucrat cu artişti precum Florence and the Machine şi Arctic Monkeys. Albumul a fost lansat atât în format standard, pe CD, cât şi în editie de lux, ce include cinci remix-uri şi un album cu fotografii realizate de Anton Corbijn.

Albumul a primit deja aprecierea criticilor de muzică, Q Magazine numindu-l „cel mai energic album Depeche Mode din ultimii ani". La începutul lunii februarie a fost lansat single-ul „Where's The Revolution", pentru care trupa a realizat primul videoclip din ultimii 4 ani.

Biletele pentru concertul de pe 23 iulie din Cluj-Napoca, de pe Cluj Arena, pot fi achiziţionate online, pe eventim.ro, şi din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV. Mai sunt disponibile bilete în următoarele categorii de preţ: 131 lei - Gazon, 153 lei - Peluza, 251 lei - Tribuna Inel II, categoriile Golden Circle, Tribuna VIP şi Tribuna Inel I fiind epuizate.

 

Loading...
Comenteaza