„Strada cu îngeri”, la Teatrul "Puck"

„Strada cu îngeri”, la Teatrul
„Strada cu îngeri”, un spectacol non-verbal care ilustrează legătura dintre oameni și îngeri, vorbindu-le spectatorilor despre bunătate, frumusețe și credință în mai bine.

Premiera spectacolului „Strada cu îngeri", în scenariul și regia lui Decebal Marin, va avea loc vineri, 13 ianuarie, de la ora 18.

„Urmărim să atingem sufletul celui care este deschis să privească în profunzime. Îngerii sunt foarte prezenți în viețile noastre, chiar dacă nu suntem destul de deschiși să simțim inspirația și protecția pe care ni le dăruiesc. Fiecare dintre noi are parte de miracole cotidiene: avem momente de iluminare, momente de inspirație, când ni se pare că simțim atingerea angelică a lumii spirituale. Poate se întâmplă atunci când ne îndrăgostim, poate când ieșim în natură sau când interacționăm cu animalelele. Ne emoționează, iar acea lumină se trezește și se amplifică. Despre această lumină vorbește spectacolul. Avem mai multe personaje și vedem ce se întâmplă cu ele când lumina se trezește: se îndrăgostesc, se iartă, se bucură. Este un demers sensibil, delicat și onest", precizează Decebal Marin.
Distribuția este formată din Andreea Bolovan, Ștefan Craiu, Robert Gutunoiu și Andra Ștefan. Păpușile sunt realizate de Ion Bătăiosu și Decebal Marin, iar muzica este semnată de Traian Păcurar.

Spectacolul va avea două reprezentații și duminică, 15 ianuarie, de la orele 11 și 12.30.

Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 11, secția maghiară va prezenta spectacolul "Szegény Dzsoni és Árnika"/„Sărmanul Djoni și arnica".

Loading...
Comenteaza