Economie

Gigant IT la Cluj: 3.300 de angajaţi, afaceri de 100 de milioane de euro

Compania informatică NTT Data România îşi va dubla până în 2020 cifra de afaceri şi numărul de angajaţi.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Tranzacţii transparente cu puncte ANRP prin Alpha Quest

Un investitor instituţional intră printr-o ofertă publică în piaţa achiziţiilor de puncte de despăgubire emise de Autoritatea Naţională pentru Retrocedarea Proprietăţilor, o piaţă gri, dominată de speculatori şi preţuri volatile.
comentarii: 0

Mina de aur a Clujului. Salina Turda, unitate de producție

Salina Turda atrage investitori de zeci de milioane de euro nu doar din turism, ci și din industrie. După ce a servit în istorie ca loc de depozitare a brânzeturilor turdenilor, aceasta găzduiește acum un centru de maturare a cărnii de porc pentru produse premium.
comentarii: 0

UE nu poate garanta calitatea uniformă a alimentelor de pe piaţa europeană

Comisarul european pentru sănătate și siguranța alimentelor, Vytenis Andriukaitis, a declarat, joi, că UE nu are mijloace legale pentru a-i urmări în justiție pe producătorii de alimente care distribuie în orice stat membru bunuri de calitate diferită sub același brand.
comentarii: 0

Cei mai bogaţi români, venit de 8 ori mai mare decât cei mai săraci

Cei mai bogaţi 20% din oamenii din România au un venit de opt ori mai mare decât venitul celor mai săraci 20%, un raport semnificativ mai mare decât media UE, relevă raportul de ţară pentru România publicat miercuri de Comisia Europeană.
comentarii: 0

TVA zero pentru locuinţe sociale, servicii din agricultură şi firme mici

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a depus o lege care prevede TVA zero pentru locuinte şi construcţii destinate oamenilor nevoiaşi, servicii din agricultură, difuzare de publicitate prin mass-media.
comentarii: 0

Un nou salariu minim de la 1 ianuarie 2018. Ce variante sunt în lucru la Guvern

Sindicatele s-au întâlnit astăzi cu oficialii din Ministerul Muncii care le-au propus trei variante de lucru pentru creșterea salariului minim.