Economie

11 milioane de euro pentru un Hilton la Cluj FOTO

Aceasta este suma investită de către milionarul clujean Laurenţiu Russo pentru achiziţionarea hotelului de cinci stele şi afilierea sa la celebrul lanţ turistic american.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Propunerea Clujului pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării: laboratoare vii

Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software se află printre iniţiatorii conceptului Transilvania Living Labs, care face primul pas în România.
comentarii: 0

Cetelem: Românii se împrumută pentru casă şi maşină

Românii se împrumută ca să-şi renoveze casa sau să-şi cumpere o maşină, indiferent dacă este nouă sau second hand. În 2005-2007, creditele se luau pentru electrocasnice, care se plăteau timp de zece ani, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Spuză, director de marketing la Cetelem IFN SA.
comentarii: 0

Din ce în ce mai bogat | George Clooney îşi vinde brandul de tequila pentru 1 miliard de dolari

Diageo Plc va cumpăra brandul de tequila Casamigos, cofondat de actorul George Clooney, pentru un miliard de dolari.
comentarii: 0

Poprirea electronică a devenit funcţională. Fiscul comunică online cu băncile

Sistemul de comunicare a actelor de executare către instituţiile de credit prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanţă este funcţională de vineri, 23 iunie.
comentarii: 0

Fermă de legume bio în stil american la Cluj FOTO

Fiindcă legumele fără chimicale livrate la uşa locuinţei au început să prindă rădăcini pe plaiurile clujene, întreprinzătorul local Liviu Baltă va amenaja şi o zonă de picnic lângă ferma din Vultureni.
comentarii: 0

Vodafone a rămas fără director general

Ravinder Takkar își încheie mandatul de trei ani de CEO și președinte al Vodafone România, rol pe care l-a preluat în 2014, şi va îndeplini funcția de președinte al Vodafone Group Services în India.