Economie

Internet la liber în centrul Clujului

Utilizatorii de internet care trec prin centrul oraşuluii vor avea gratuit la serviciul Wi-Fi, după modelul deja implementat la aeroport.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Zona food-court a fostului Polus va fi renovată cu 1 milion de euro

Compania austriacă de investiţii imobiliare Immofinanz, care deţine pe piaţa locală patru centre comerciale sub brandul Vivo, are în plan modernizarea zonei de food-court din mallul clujean, o investiţie de peste 1 milion de euro.
comentarii: 0

Descindere a Consiliului Concurenţei în birourile unor firme de instalaţii de gaze

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa serviciilor conexe activităţii de distribuţie a gazelor naturale.
comentarii: 0

Noul fond de investiţii de la Cluj va finanţa o casă de marcat virtuală

Fondul de accelerare clujean Risky Business a anunţat prima investiţie alocată unei afaceri incipiente româneşti, în valoare de 70.000 de euro, pentru dezvoltarea unei casei de marcat virtuale.
comentarii: 0

10.000 de euro la Rabla Plus, dacă optezi pentru o maşină electrică

În şedinţa Executivului de miercuri, s-a discutat proiectul de hotărâre pentru aprobarea bugetului pe anul 2017 al Fondului de Mediu şi al Administraţiei Fondului de Mediu. În acest an vor fi finanţate 11 măsuri, cu 840 de milioane de lei, printre care programul Rabla, Rabla Plus sau Casa Verde.
comentarii: 0

Patronii din Ardeal: „N-au făcut autostrada în 27 de ani, ne vom ocupa noi"

Liderii oamenilor de afaceri se vor implica în marile proiecte de infrastructură ale ţării şi în eliminarea legilor care le pun beţe în roate.
comentarii: 0

Strâng frontul. Parteneriat al patronatelor pentru dezvoltarea Clujului economic

11 organizaţii patronale şi asociaţii profesionale au semnat miercuri, în sala de ședințe a Palatului Administrativ, un acord de parteneriat la nivel județean, care vizează coalizarea mediului de afaceri și dezvoltarea mișcării patronale din Cluj.