Economie

Clujul, organizat pe sistem Silicon Valley

Iniţiatorii unei soluţii informatice din Timişoara care au câştigat un proiect finanţat de fondul local de investiţii Risky Business se vor muta la Cluj pentru a se dedica în totalitate proiectului lor.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Minciuna din pieţe, amăgirea din supermarket

Asocierile de agricultori şi-au propus să elimine de pe piaţă produsele de calitate proastă care se comercializează acum pe tarabe.
comentarii: 0

Vârsta de pensionare, redusă cu 2 ani, în mai multe zone afectate de poluare

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege care reduce cu 2 ani vârsta standard de pensionare în cazul persoanelor care au locuit cel puţin 30 de ani în zonele afectate de poluarea remanentă.
comentarii: 0

Companiile de la bursă valorează 20 de miliarde de euro

Banca Transilvania se numără printre acţiunile în creştere pe o piaţă de capital dominată de intrarea la tranzacţionare a Digi.
comentarii: 0

Olguța Vasilescu: După intrarea în vigoare a acestei legi, fiecare primar se va uita atent la câţi angajaţi are

Ministerul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a precizat, luni, că singura modificare de structură la legea salarizării s-a făcut la administraţia publică locală, urmând ca salariile să fie stabilite de consiliile locale şi judeţene. Angajaţii din administraţia publică au anunţat deja proteste.
comentarii: 0

Statul plătește bani grei pentru pensiile speciale. Ce sumă este alocată lunar acestor plăți

Statisticile oficiale transmise de către instituţiile care gestionează astfel de plăţi, arată că pensiile speciale plătite de stat foştilor angajaţi din domenii precum Apărare, Afaceri Interne, Parlament, corp diplomatic sau magistraţi însumează câteva sute de milioane de lei.
comentarii: 0

Litoralul pentru toţi. De la cât pornesc preţurile în 2017

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc lansează programul "Litoralul pentru toţi", în perioada 22 mai - 18 iunie.