Economie

comentarii: 0

Peste 700 de locuri de muncă vacante în Cluj

Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 23.413 locuri de muncă, în data de 27 Martie 2017.
comentarii: 0

"Banca Transilvania ţine de cash pentru o nouă achiziţie"

Banca din Cluj va aloca o sumă mică pentru dividende întrucât ţine de cash pentru o nouă achiziţie, susţine un analist financiar.
comentarii: 0

Fiscul ameninţă cu controale în aprilie

Termenul de depunere a declarațiilor fiscale de către contribuabili în această lună este 27 martie, iar din aprilie finanţele vor demara acțiuni de control.
comentarii: 0

Transportatorii au cerut la Cluj eliminarea rovinietei în zonele metropolitane

Adunarea Generală a Uniunii Române de Transport Public a dezbătut vineri, la Cluj-Napoca, principalele probleme pe care operatorii din domeniu le solicită să fie rezolvate prin măsuri legislative.
comentarii: 0

ANAF a stabilit termenul pentru depunerea declarațiilor fiscale

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat, vineri, că termenul de depunere a declaraţiilor fiscale în luna martie este data de 27 martie şi că, începând cu luna aprilie, va începe acţiuni de control pentru a verifica legalitatea şi conformitatea declaraţiilor fiscale.
comentarii: 0

Banca Transilvania se bate cu Petrom şi Transgaz în topul randamentelor

Banca din Cluj va oferi acţionarilor săi în acest an unul dintre cele mai bune dintre randamente dintre companiile listate la bursă.