Economie

comentarii: 0

Pachetele de ţigări cu pictograme mici trebuie retrase de pe piaţă. Ce riscă comercianţii care le mai distribuie

Pachetele de ţigări mai vechi, cu pictograme mici, trebuie retrase de pe piaţă până la data de 20 mai 2017. Stocurile nu s-au epuizat, astfel că distribuitorii sunt puşi într-o situaţie paradoxală.
comentarii: 0

Leul, cel mai slab curs din ultimii patru ani şi şapte luni

Cursul valutar afişat joi de Banca Naţională arată o cotaţie de 4,5729 lei/euro, valoare care nu a mai fost atinsă de la data de 24 octombrie 2012.
comentarii: 0

Tarifele de cadastru, recalculate. Au fost introduse noi scutiri de la plată

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) recalculează tarifele de cadastru şi introduce noi scutiri de la plata acestora.
comentarii: 0

Suma incredibilă pierdută într-o singură zi de cei mai bogaţi oameni ai planetei din cauza crizei politice de la Washington

Cei mai bogaţi oameni ai lumii au pierdut, miercuri, 35 de miliarde de dolari, când pieţele au fost afectate de criza politică din Statele Unite, generată de acţiuni ale preşedintelui Donald Trump, potrivit indexului miliardarilor publicat joi de Bloomberg.
comentarii: 0

Companiile clujene de pe bursă, radiografiate pe internet

Website-urile Banca Transilvania şi BRK Financial conţin mai multe informaţii relevante pentru investitori, iar Armătura şi Construcţii Napoca sunt deficitare.
comentarii: 0

Loteria bonurilor fiscale continuă. Urmează extragerea aferentă lunii aprilie

Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 30 aprilie 2017 este programată duminică, 21 mai 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.