Economie

comentarii: 0

2 miliarde de lei pentru „Prima casă” 2018

Programul „Prima casă” va avea un buget de două miliarde de lei, anul viitor, potrivit unui proiect publicat în dezbatere de Ministerul Finanţelor Publice (MFP).
comentarii: 0

Acționarii Transilvania Construcții vor primi dividende din profitul anilor trecuți

Depozitarul Central a informat investitorii că în perioada 14 decembrie 2017 - 14 decembrie 2020 va distribui dividende pentru acționarii societății clujene Transilvania Construcții.
comentarii: 0

Castelele Transilvaniei renasc pe banii Europei FOTO

De 50 de milioane de euro au nevoie proprietarii de castele și de biserici pentru a le reabilita și a le pune în circuitul turistic.
comentarii: 0

La Cluj apartamentele se plătesc cash şi au cea mai mare valoare de piaţă

Piaţa de evaluare a bunurilor din România şi-a majorat anul acesta valoarea cu circa şapte procente faţă de 2016, până la 48 de milioane de euro.
comentarii: 0

Semnal de alarmă: Furnizorii de servicii de pensii au active insuficiente!

Furnizorii de servicii pentru pensii din ţările Uniunii Europene nu au active suficiente pentru onorarea obligaţiilor, avertizează Autoritatea UE pentru Asigurări şi Pensii.
comentarii: 0

Camera Deputaţilor a adoptat OUG privind TVA split

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat OUG 23/2017 privind plata defalcată a TVA, cu voturi 163 ”pentru” şi 95 ”împotrivă”, proiectul de lege urmând să fie trimis preşedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare.