Economie

comentarii: 0

ANALIZĂ Criza politică ne costă cel puţin 2,2 miliarde de euro prin bursă, dobânzi, PIB şi importuri

În săptămâna 15-22 iunie, marcată de criza politică, finanţările externe se scumpesc cu opt milioane de euro, capitalizarea Bursei pierde 122 de milioane de euro, aportul la PIB scade cu două miliarde de euro, iar importurile se scumpesc cu 13 milioane de euro.
comentarii: 0

Tranzacţia Iulius - Atterbury a primit aprobare de la Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei a autorizat asocierea dintre Iulius Holding şi Atterbury România, tranzacţie prin care acestea vor controla împreună atât filiale existente, cât şi unele companii înfiinţate ulterior.
comentarii: 0

Mugur Isărescu despre leu: Este unde trebuie

Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, a afirmat, miercuri, la o conferință organizată de BNR și Banca Europeană de Investiții că românii nu sunt un caz unic și nici nu mai trebuie să creadă că leul se va deprecia continuu, cursul de schimb fiind unde trebuie.
comentarii: 0

Napolact îşi găseşte greu materie primă. Mai puţin lapte disponibil în piaţă

Producătorul brandului de lactate Napolact a revenit pe profit în urma programului de consolidare a operațiunilor de producție și a unui program de investiții în cele două fabrici din Cluj și Mureș.
comentarii: 0

Marile companii din România încep să îşi facă loc la bursă

Bursa de Valori București schimbă componența indicelui principal pentru a doua oară de la lansarea acestuia.
comentarii: 0

16% dintre români ar da mită pentru un salariu mai mare

Condamnarea în instanță este factorul principal care ar putea împiedica frauda și corupția, spun reprezentanții companiilor românești.