Economie

Dedeman 2, pe ultima sută de metri la Cluj

Al doilea magazin Dedeman din judeţul Cluj va fi deschis pe 27 septembrie, în municipiul Turda, a anunţat conducerea companiei de bricolaj.

Angajările au vizat 130 de posturi, iar recrutorii au prelungit perioada de înscrieri pentru majoritatea poziţiilor scoase la concurs. Demolarea vechilor hale ale fabricii Electroceramica a debutat anul trecut, urmată de lucrările de amenajare. În 2016 fabrica a fost mutată într-o hală nouă, tot pe str. Ştefan cel Mare, considerată mai optimă pentru producţie. 
 
Anul trecut Dedeman a preluat de la societatea Cemacon Cluj două terenuri, de 22.211 mp şi de 3.104 mp, în Zalău (judeţul Sălaj), pentru 1,6 milioane de euro, prin intermediul Cemacon Real Estate.

Dedeman a intrat pe piaţa clujeană în urma preluării a 3,7 ha din fosta platformă industrială din zona str. Fabricii de Chibrituri, unde Tehnofrig SA deţinea 11,2 ha. Tehnofrig Imobiliare a iniţiat un proiect de schimbare a destinaţiei fostei platforme, care devenea zonă de comerţ-servicii. 
 
Dedeman, afacere iniţiată de doi antreprenori români, a pornit în 2002 cu 245 de salariaţi. Acum aceasta are 47 de magazine de 7.500-18.000 mp, două centre logistice, parc auto propriu, 45.000 de repere şi 10.500 de angajaţi. În ultimii ani aceasta a deţinut primul loc în România în sectorul bricolaj, peste reţele ca Praktiker, Leroy Merlin, Brico Depot, Hornbach, Mr. Bricolage sau Ambient.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.