Economie

Două mărci clujene în top 10 cele mai cunoscute branduri din ţară, încă cinci în top 50

Două branduri în Top 10, cinci mărci în top 50. Aşa arată cele mai notorii mărci clujene, într-un studiu realizat de o revistă.
Publicitate
 

Marca Gerovital, a producătorului clujean de cosmetice Farmec, ocupă a doua poziţie în topul notorietăţii, după Borsec. Napolact pe 9, Farmec pe 12, Banca Transilvania pe 28 şi Ursus pe poziţia 41 sunt mărcile clujene care completează topul.

Clasamentul a fost realizat de revista Biz.

Publicitate

Comentarii

ursus -brand clujean?

thumb down thumb up
luni, 17 septembrie 2012, 18:32
de ursus

De cand Ursus este un brand clujean? a fost peste 130 de ani legat de orasul nostru dar acum din pacate este un brand bucurestean sau in cel mai bun caz un brand buzoian.
raspunde

si laptele!

thumb down thumb up
luni, 17 septembrie 2012, 19:58
de GAbriela

Exact! Cate mai sunt efectiv clujene? Si laptele de Napolact nu mai e local... sa nu mai vorbim ca iaurtul nu se poate manca, atata de adapat e cu amidon...
raspunde

de rau da, de bine, nu

thumb down thumb up
luni, 17 septembrie 2012, 20:11
de GAbriela

Va multumesc ca imi editati mesajul. Inteleg ca "de bine" nu am voie sa vorbesc (respectiv marca alternativa la Napolact). E bine ca pe ei de rau am voie sa-i vorbesc! Excelent, domnule editor!
raspunde

Urmeaza si top rusinica?

thumb down thumb up
luni, 17 septembrie 2012, 23:09
de Oliver

Biborteni e mai cunoscut decat Banca Transilvania? Serios? Vai de el top! Si Eugenia e pe 31? Ce roman nu a auzit de Eugenia? Sincer Dero, Eugenia si Arctic ar trebui sa fie pe locul podium! Dacia vad ca nici nu apare, o fi mai cunoscut Elmiplant decat biata Dacia!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.