Economie

ECONOMIC. Trump caută oameni în România

Trump Organization caută oameni în România, inclusiv la Cluj, care să lucreze pentru proprietăţile miliardarului din Statele Unite.
Publicitate
 

 

 

In acest an, 20 de persoane au fost recrutate în România pentru Trump Organization. “La întoarcere, voi vorbi despre experienţa pe care am avut-o aici şi despre cum putem extinde activităţile”, a menţionat Bernd Lembcke (foto mijloc), vicepreşedinte executiv.

 

“Vrem să găsim persoane excepţionale, ca pregătire şi potenţial, şi cu abilităţi de adaptare. Ca poziţii, căutăm personal pe segmentul food/beverage, dar şi de front desk, sunt de asemenea români care au ajuns assistant manageri, după ani de muncă”, a precizat Pepe Petrina (foto stânga), preşedinte al Magna Consulting, organizator al întâlnirii dintre hotelierii clujeni şi directorul Clubului Mar a Lago din Florida, una dintre proprietăţile lui Trump.

 

Lembcke le-a recomandat managerilor locali atenţie la cheltuieli, dar mai ales la păstrarea celor mai importante bunuri: baza de clienţi şi angajaţii. “Oamenii cheltuiesc mai puţin şi, chiar dacă au bani, sunt mult mai atenţi”, a spus Lembcke. El a menţionat, în cursul întâlnirii cu hotelierii, că exclusivistul club din Florida s-a confruntat cu pierderea de membri, loviţi de criza financiară.

 

In ceea ce priveşte stimulentele guvernamentale, vicepreşedintele Trump Organization a recomandat posibilitatea de reducere temporară a taxelor, dar mai ales implicarea statului în dezvoltarea industriei, prin măsuri care să atragă turismul de leisure. Acesta ar putea deveni o activitate alternativă pentru domeniul hotelier, care, la Cluj, depinde în proporţie de 90% de turismul de business, puternic afectat de criza financiară.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.