Economie

Formare profesională pe bani europeni VIDEO

Activitatea de formare profesională va fi îmbunătăţită la Cluj pe bani europeni. Un proiect câştigat de Asociaţia Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România îşi propune să elaboreze norme metodologice de care vor beneficia 45 de furnizori de formare profesională şi 350 de angajaţi.

Proiectul este finanţat din banii europeni alocaţi României care nu au fost cheltuiţi în perioada 2007 - 2013. Obiectivul acestui proiect este de a creşte calitatea serviciilor de formare profesională.

În acest moment, formarea profesională a angajaţilor se face în mod haotic, spun cei care se ocupă cu astfel de activităţi. Aşa că un proiect care să reglementeze cursurile de formare profesională este mai mult decât bine-venit.

Valoarea proiectului este de aproape 3 milioane şi jumătate de lei şi se va derula în perioada martie 2014 - septembrie 2015.

 

Publicitate

Comentarii

ai carte, roman se cheama ca esti

thumb down thumb up
vineri, 11 aprilie 2014, 23:48
de A.

E bine. Pe bani europeni se poate invata o meserie, ca pe ai nostri(ori ca sunt din buzunarul snobului, ori ca sunt furati din buzunarul contribuabilului si orientai de Androneasca spre buzunarul crocodililor "universitari"), numai diplome inutile si fara acoperire se cheltuie.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.