Economie

Jennifer Lopez îşi deschide magazin la Cluj

“Am dori să realizăm un parteneriat în franciză cu un colaborator local. Vrem să deschidem magazinul din Cluj până la finele acestui an, cel mult la începutul lui 2009. Taxa va fi de 25.000 de euro, la care se adaugă investiţia propriu-zisă. Am vrea ca magazinul să fie situat într-o zonă centrală din Cluj-Napoca şi plasat în apropierea unor mărci similare. Spaţiul necesar este de 70-80 mp. Colecţiile vor fi lansate în România simultan cu cele din Statele Unite ale Americii (SUA). Preţurile produselor comercializate nu vor fi foarte mici pentru că acestea sunt haine de marcă, se poziţionează pentru segmentul de public cu venituri medium-high (medii spre mari – n. red.)”, a spus Ogrezeanu.
Publicitate

Printre colecţiile care se vor comercializa în România se numără JLo, Sweetface sau Justfeet. Produsele se adresează unui public tânăr, preponderent între 12 şi 25 de ani, dar şi femeilor moderne, care vor să fie în pas cu moda.

 

Preferă locaţiile selecte

 

PPG a anunţat că brand-ul de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii JLo va ajunge în România în 2008, primul magazin care se va deschide fiind cel de la Unirea Shopping Center din Bucureşti. Robert Evans, general manager PPC, a declarat că în următorii cinci ani se vor deschide în România între 6 şi 10 magazine JLo, plasate în locaţii selecte din toată ţara. Printre oraşele enumerate se regăsesc Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Braşov, Bucureşti. Conceptul va fi importat din SUA, iar investiţiile în amenajarea unui magazin vor ajunge la 40.000 de euro.

JLo, brand creat în 2000 la Chicago, în colaborare cu Andy Hilfinger, a pornit din Statele Unite, a ajuns apoi în Rusia (24 de magazine) şi în Grecia (10 magazine), urmând să se extindă în Turcia, România şi în alte state europene. Pinnacle Promotion deţine franciza JLo pentru România în parteneriat cu Eurostyle Group, reprezentant exclusiv al mărcii JLo în Grecia, Cipru, Turcia şi în ţările baltice. PPC este controlată de oamenii de afaceri Boustany Ghassan şi Robert Holt Evans.

 

 

Cea mai sexy femeie a lumii în 2000

 

Cântăreaţa şi actriţa americană s-a născut în 1969 în cartierul Bronx (New York). A obţinut discul de platină pentru albumul “On the 6”, care conţinea piese precum “Waiting for Tonight” sau “If You Had My Love”. Duetul cu Marc Anthony cu piesa “No me ames” i-a adus nominalizarea la premiile Grammy şi un premiu Billboard Latin Music.

Alte albume de succes sunt “J.Lo”, “This Is Me... Then”, “The Wedding Planner” sau “Rebirth”. A jucat în filmele “Blood and Wine”, “Selena”, “Anaconda”, ajungând în 1999 la un onorariu minim de un milion de dolari pe apariţie. Revista FHM a desemnat-o în 2000 drept cea mai sexy femeie din lume. în 2001 şi-a creat propria casă de modă, Sweetface Fashion Company, şi a lansat pe piaţă parfumurile Glow şi Still.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.