Economie

Lidl s-a instalat la Cluj

Reţeaua germană de magazine tip discount şi-a deschis un birou, negociază terenuri şi vrea să facă angajări.

Concurenţii direcţi, Penny Market şi Plus, au anunţat unităţi noi. Reţeaua de magazine germană de tip discount Lidl a început campania de recrutare de personal pentru Cluj-Napoca. în acelaşi timp, responsabilii pentru dezvoltarea reţelei se află în negocieri pentru achiziţia de proprietăţi în municipiu, potrivit surselor din piaţa imobiliară.

 

Reprezentanţii Lidl Cluj, care are deja un birou în municipiu, au confirmat interesul pentru extinderea în zonă. “Noi, ca firmă, dorim să ne extindem în toată ţara, inclusiv la Cluj”, a menţionat unul dintre responsabilii Lidl. Acesta nu a dorit să dea detalii suplimentare despre planurile pentru Cluj, viitoarele unităţi sau angajări. Cu toate acestea, surse din piaţa imobiliară spun că reprezentanţii Lidl se află în negocieri avansate pentru achiziţia unui teren de 5.000 mp în zona Calea Turzii.

 

“Sunt 3-4 reţele de discount care ne-au contactat pentru realizarea unui magazin pentru că terenul nostru este plasat într-o zonă bună pentru un astfel de profil. Am avut mai multe discuţii, dar încă nu am finalizat o tranzacţie şi nici nu am ajuns la un acord financiar”, a precizat Marius Bejan, asociat în cadrul societăţii Coratim. Potrivit informaţiilor din piaţă, Lidl nu va deschide un magazin în România mai devreme de 2011. De altfel, încă în urmă cu trei ani, se preconiza intrarea Lidl la Cluj cu patru unităţi, dar, între timp, nu a apărut niciun astfel de magazin.

 

Lidl caută o persoană pentru a ocupa poziţia de asistent manager la Cluj, în sistem part-time, pentru biroul de expansiune, conform unui anunţ publicat în Piaţa de la A la Z. Atribuţiile principale ale vitorului angajat includ asistenţă pentru liderul de expansiune şi pentru cei care coordonează achiziţia de proprietăţi imobiliare, pregătirea orarului, programarea conferinţelor, facilitarea comunicării interne şi organizarea călătoriilor de afaceri.

 

Principalele condiţii pe care solicitanţii trebuie să le îndeplinească ţin de studii de management şi experienţă de muncă, cunoştinţe de limbă germană şi de operare pe calculator. Lidl promite oferirea unui salariu peste cel mediu în domeniu, încă de la angajare. Anunţul introdus pe site-ul BestJobs, în 25 iunie, a atras în două săptămâni 96 de CV-uri.

 

Daniel Don, director al Agenţiei Judeţene pentru Ocupare a Forţei de Muncă, spune că, deocamdată, reprezentanţii Lidl nu şi-au depus oferta de locuri de muncă vacante. Lidl este în curs de identificare a unor proprietăţi potrivite în România. Reţeaua este deţinută de grupul german Lidl & Schwarz.Co & KG, care operează şi hipermarketurile Kaufland. Acestea din urmă au apărut la Cluj în cartierele Mănăştur şi Mărăşti. Lidl deţine 800 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, România şi Bulgaria.

 

Germanii se concurează în România

 

Grupul german REWE intenţionează să realizeze un magazin Penny Market în cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca. De asemenea, reţeaua de magazine tip discount Plus, ce aparţine concernului Tengelmann, preconizează să deschidă şase magazine la Cluj în următorii ani, în cartiere dens populate precum Grigorescu, Mănăştur, Gheorgheni şi Bună Ziua, au declarat oficialii companiei.

 

Publicitate

Comentarii

recrutari de personal

thumb down thumb up
marţi, 14 septembrie 2010, 10:31
de razvan

Locuiesc in Suceava si as fi interesat de un loc de munca in magazinul Lidl. V-as fi recunoscator daca mi-ati da niste relatii privitor la acest lucru. Multumesc!
raspunde

loc de munca

thumb down thumb up
joi, 4 noiembrie 2010, 14:21
de Gaiseanu Claudia

Locuiesc in Turda,jud.Cluj si sunt interesata de un loc de munca in cadrul magazinului Lidl. As dori informatii referitoare la acest lucru,daca se poate. Va multumesc anticipat.
raspunde

recrutari de personal

thumb down thumb up
duminică, 7 noiembrie 2010, 20:27
de letitia

buna ziua, locuiesc in Zalau si sunt interesata de un loc de munca in compania dumneavoastra.As dori mai multe informatii multumesc
raspunde

loc de munca la lidl zalau

thumb down thumb up
marţi, 15 martie 2011, 11:57
de DORINA

BUNA ZIUA! AS DORI O ADRESA DE EMAIL PT. A TRIMITE CV-UL MEU PT. UN LOC DE MUNCA IN SUPERMARKETUL LIDL ZALAU. MULTUMESC! O ZI BUNA!
raspunde

Informatie

thumb down thumb up
marţi, 16 noiembrie 2010, 13:15
de CIURA ANCA

Buna ziua!Imi puteti spune unde se pot depune cv-urile pt magazinul care se va deschide la Turda,jud. Cluj? Multumesc!
raspunde

lidl

thumb down thumb up
luni, 29 noiembrie 2010, 15:08
de nemes

as dori sa imi depun un CVla LIDL Turda si nu stiu unde se preau.Va rog mult sa ma ajutati cu o adresa.
raspunde

lidl

thumb down thumb up
luni, 29 noiembrie 2010, 19:05
de covaci pamela

as dori sa imi depun un cv la lidl turda si nu stiu unde se depunva rog sa ma ajutati cu o adresa va multumesc
raspunde

lidl

thumb down thumb up
luni, 22 noiembrie 2010, 19:37
de ioana

locuiesc in turda si as dori sa imi spuna cineva unde pot sa pun un cv pt lid care se deschide in turda
raspunde

informatie

thumb down thumb up
vineri, 26 noiembrie 2010, 14:00
de mos lucia

buna ziua locuiesc in turda si as dori sa imi spuneti unde se depun cv pt lidl turda? va multumesc
raspunde

job

thumb down thumb up
luni, 29 noiembrie 2010, 13:42
de claudiu

sunt turdean si ma intereseaza acest job .unde pot depune un cv va multumesc anticipat
raspunde

lidl turda

thumb down thumb up
marţi, 30 noiembrie 2010, 14:49
de nico

fratilor din turda nimeni nu stie nimic referitor la angajari lidl turda! da se pare ca locurile sint ocupate din auzite adica pile relatii de ca pa vremea lui ceau ! asa ca nu va obositi
raspunde

modul de recrutare al personalului pt. LIDL

thumb down thumb up
joi, 2 decembrie 2010, 17:20
de BANUT CAMELIA

AS DORI SA STIU CUM TREBUIE SA PROCEDEZ DACA VREAU SA DEPUN UN CV PT LIDL ZALAU. ASTEPT RASPUNS .SI MULTUMESC ANTICIPAT DACA SE GASESTE CINEVA SA MA AJUTE.
raspunde

lidl turda

thumb down thumb up
marţi, 21 decembrie 2010, 20:58
de flory

as dori sa imi depun cv-ul pentru angajare va rog sa imi raspundeti daca stiti unde sa il depun va multumesc
raspunde

angajari cluj napoca pentru LIDL

thumb down thumb up
vineri, 11 februarie 2011, 15:55
de lidl cluj napoca

AS DORI SA IMI DEPUN CV-UL PENTRU ANGAJARE LOCUIESC IN CLUJ-NAPOCA. MULTUMESC
raspunde

lidl turda

thumb down thumb up
miercuri, 16 februarie 2011, 21:51
de maya

Locuiesc in Turda,jud.Cluj si sunt interesata de un loc de munca in cadrul magazinului Lidl. As dori informatii referitoare la acest lucru si o adresa de contact,daca se poate. Va multumesc anticipat.
raspunde

lidl cluj

thumb down thumb up
marţi, 31 mai 2011, 20:56
de gyongyi

Sunt interesata de un loc de munca la LIDL CLUJ. Multumesc.
raspunde

angajare

thumb down thumb up
vineri, 17 iunie 2011, 14:10
de dann

In anunt spune clar ca e vb despre anunt in Piata A Z: Lidl caută o persoană pentru a ocupa poziţia de asistent manager la Cluj, în sistem part-time, pentru biroul de expansiune, conform unui anunţ publicat în Piaţa de la A la Z. si de altfel pe siteul BestJobs: Anunţul introdus pe site-ul BestJobs, în 25 iunie, a atras în două săptămâni 96 de CV-uri. Numai bine.
raspunde

angajare

thumb down thumb up
marţi, 20 decembrie 2011, 20:11
de bukkos csabi

BUNA ZIUA SUNT SEF DE MAGAZIN IN RETEAUA PROFI CLUJ,DAR DORESC CU NERABDARE SA MA ALATUR ECHIPEI LIDL. ASTEPT OFERTA PE MAILUL MENTINAT MAI SUS. MULTUMESC
raspunde

Angajare

thumb down thumb up
miercuri, 7 noiembrie 2012, 18:04
de Viorica

Buna ziua.Doresc angajare la magazinul Lidl,care se va deschide pe Calea Baciului,locuiesc in apropiere.Mentionez ca am experienta in domeniul vanzarilor si doresc sa ma alatur echipei Lidl.astept raspuns pe adresa de mail.Multumesc.
raspunde

interesata loc de munca

thumb down thumb up
luni, 30 iulie 2012, 20:09
de Felicia

Doresc sa lucrez la noul magazin LIDL care se va deschide in curand pe strada Calea Baciului.Mentionez ca am experienta in domeniul vanzari si doresc sa ma alatur echipei LIDL.Astept raspuns pe mail.Multumesc
raspunde

angajare

thumb down thumb up
luni, 12 noiembrie 2012, 15:55
de Simon

* Mesaj:Doresc sa ma alatur grupului Lidel din CLuj Calea Baciului ca si Stivuitorist cu atestat si experienta ,mentionez ca stau aproape.
raspunde

angajare

thumb down thumb up
miercuri, 2 ianuarie 2013, 13:30
de GORGAN

Ma numesc Daniela Gorgan, locuiesc in Cluj-Napoca si sunt interesata de un loc de munca in cadrul magazinelor Lidl.
raspunde

caut loc de munca

thumb down thumb up
marţi, 9 aprilie 2013, 20:20
de juliana

Buna!ma numesc Gombar Iuliana si asi dori sa ma angajazi la LIDL
raspunde

CV

thumb down thumb up
luni, 3 februarie 2014, 14:29
de caut un loc de munca

Ma numesc IOANA si mi-ar placea sa lucrez la LIDL .Imi place munca in echipa si stiu sa lucrez si sa apreciez cu cei ce ma inconjoara .Sper sa imi oferiti o sansa nu va voi dezamagi.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.