Economie

Listă neagră în hotelurile clujene

Publicitate
 

20 de manageri de unităţi turistice au demarat, prin intermediul Asociaţiei Hotelierilor Clujeni (AHC), un proiect prin care îşi transmit informaţii cu privire la clienţii care nu plătesc serviciile de care beneficiază.

 

“în felul acesta, putem şti care sunt clienţii cu care trebuie să fim mai atenţi, pentru a evita să mai luăm asemenea «ţepe». Sunt unii colegi ai noştri care însă îi ofertează tocmai pe clienţii aceia în legătură cu care trimitem informări că ar fi rău-platnici”, a menţionat Gabriel Predescu vicepreşedintel al AHC.

 

Rău-platnicii sunt în special societăţi care nu mai plătesc serviciile oferite de către un anumit hotel, conform lui Predescu. El a specificat că există cazuri în care un anumit client este refuzat de 7-8 hotelieri. 20 de hotelieri membri ai AHC şi simpatizanţi ai organizaţiei trimit date referitoare la rău-platnici, iar informaţiile ajung prin intermediul internetului la aproape toţi hotelierii clujeni, a explicat Predescu.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.