Economie

Nu vor privatizare la Hidroelectrica VIDEO

Zeci de angajaţi ai companiei Hidroelectrica Cluj au pichetat în această dimineaţă sediul prefecturii. Oamenii nu sunt de acord cu viitoarea privatizare a societăţii. Protestatarii au anunţat că vor merge să picheteze chiar şi sediul Ministerului Economiei. Pe de altă parte, conducerea clujeană a Hidroelectrica susţine că nu există nicio informaţie oficială că statul român ar intenţiona să cedeze pachetul majoritar de acţiuni, şi că singurele discuţii au făcut referire la vânzarea a 10 procente.

Aproximativ 30 de angajaţi ai Hidroelectrica Cluj au protestat împotriva privatizării societăţii.

Liderii de sindicat i-au înmânat prefectului judetului Cluj o scrisoare cu nemulţumirile lor. Mai mult, ei au anunţat că vor participa la un protest care va fi organizat la începutul lunii aprilie la Bucureşti în faţa Ministerului Economiei.

Guvernul a aprobat strategia de privatizare a Hidroelectrica, care prevede într-o primă etapă vânzarea unui pachet de 10 la sută din acţiuni.

Reporter: Bianca Suciu
Imagine: Florin Dan

Publicitate

Comentarii

PRIVATIZARE NU CAPUSARE

thumb down thumb up
joi, 29 martie 2012, 09:48
de ADI

Mai bine se privatizeaza Hidroelectrica decat sa fie furata si capusata de directorii si turma lor de rude angajati pe criterii politice si de rudenie .
raspunde

Tineretul tarii pute de prost

thumb down thumb up
luni, 9 aprilie 2012, 19:03
de Ma-sa lu' adi

Mai bine plateste toata tzara curentul mult mai scump ca sa fie multumit ADI, nu vi se pare logic? Da-ti doua palme, tinere si vezi ce s-a ales de celelalte firme privatizate si apoi continua sa mori de ciuda ca nu lucrezi si tu pe acolo... Asta e chiar un fel de capra vecinului extinsa... sa sufere toti asa numa ca se mai si fura si nu esti si tu la ciolan...???
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.