Economie

Platformă pe internet pentru antreprenori

În prima jumătate a anului 1.000 persoane au absolvit cursurile Online Business School (OBS), o platformă pentru micii antreprenori şi funcţii de conducere în cadrul întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) din România.

"Persoanele care se înscriu la cursurile OBS se numără printre antreprenorii care au reuşit să facă faţă unei perioade economice dificile: 190.000 de IMM s-au desfiinţat în 2010, în timp ce în 2011 numărul acestora a scăzut la 60.000. Pregătirea profesională continuă oferă şanse mai bune de dezvoltare pentru orice afacere, oferind metode de a face faţă competiţiei, dificultăţilor economice, precum şi altor provocări", au subliniat organizatorii. Conform Registrului Naţional Comerţului, 40% dintre IMM activau în domeniul serviciilor. OBS face parte din proiectul dezvoltat cu finanţare din partea Uniunii Europene prin care persoanele cu funcţii de conducere din IMM din România beneficiază gratuit de cursuri de formare şi îndrumare pentru dezvoltarea afacerilor şi aptitudinilor profesionale. Cursurile vor fi disponibile pe o platformă creată de Romtelecom, Bluepoint IT Solutions şi OTEAcademy.

(D.E.)

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.