Economie

Sykes a dat drumul la angajări la Cluj

Grupul american de externalizare de servicii a demarat procesul de recrutare pentru noul centru.

 Societatea va angaja în acest an peste 100 de oameni. Compania instalată în imobilul de birouri de la Sigma Center şi-a început deja activitatea, dar are deocamdată doar 30 de angajaţi. Planurile pentru acest an presupun angajarea la Cluj a unei echipe de peste 100 de oameni, potrivit agenţiilor de resurse umane care gestionează procesul de recrutare.

 

“Angajăm acum vorbitori de italiană, la nivel bun şi foarte bun. Cu italiana continuăm recrutările până în august; sunt aici câteva zeci de posturi. Urmează o grupă mai mică de poloneză, spaniolă, dar şi maghiară, română şi portugheză”, a menţionat Liliana Graure, director Manpower Cluj, agenţia de resurse umane care se ocupă de angajări. Clientul Sykes pentru care vor lucra angajaţii de la Cluj este grupul Samsung. “Cei de la Sykes au un anumit tip de post specific unităţilor de tip call-center-BPO, de agenţi, dar angajează şi lideri de echipă sau oameni pentru departamentul de suport. Se preferă candidaţi cu studii superioare şi, desigur, vorbitori de limbi străine”, a mai spus Graure.

 

Potrivit unui anunţ făcut de o altă companie din domeniul resurselor umane, Lugera & Makler, Sykes are acum 50 de posturi disponibile, iar ca nivel de carieră acestea sunt pentru candidaţi fără experienţă, dar şi de entry level (sub trei ani), middle level (trei-cinci ani), senior level (peste cinci ani). De la data introducerii anunţului, 14 aprilie, şi până acum pentru cele 50 de posturi s-au înscris 112 persoane. Sykes este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de externalizare a serviciilor de afaceri, cu peste 32.000 de angajaţi la nivel mondial.

 

Compania are unităţi în Canada, Statele Unite, Argentina, Brazilia, Costa Rica, EL Salvador, Mexic, Australia, China, India, Filipine, Danemarca, Egipt, Finlanda, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Slovacia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Marea Britanie. Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj nu a primit date privind oferta de posturi disponibile, nici din partea Sykes, nici de la ING. “Ştim de cei de la Sykes, dar nu direct de la ei, ci din alte surse. Cu reprezentanţii ING urma să luăm legătura. Nu am primit date oficiale de la aceste companii”, a spus directorul AJOFM, Daniel Don.

 

Recrutări la Genpact şi ING

 

Pe segmentul centrelor de servicii, Genpact şi ING continuă recrutările în aceste luni. Genpact va ajunge la peste 500 de angajaţi în acest an la Cluj şi a închiriat 1.200 mp pentru un al doilea sediu în municipiu. Noul punct de lucru va genera 200 de locuri de muncă, potrivit agenţiei imobiliare care a intermediat închirierea spaţiului, Casa Pitas. Noul birou al Genpact din Cluj-Napoca este amplasat pe str. C. Brâncuşi, iar primul se află în clădirea Iulius Business Center.

 

 Genpact România furnizează servicii de finanţe-contabilitate, achiziţii, suport de tehnologia informaţiei şi servicii clienţi pentru 20 de companii multinaţionale din Europa de Vest şi din SUA. Centrul regional de servicii al ING din Cluj, înfiinţat pentru servicii de back-office pentru unităţile de business ale grupului din Europa Centrală şi de Est, va avea sediul în Amera Tower şi va ajunge la 300 de angajaţi în acest an.

Publicitate

Comentarii

Angajare

thumb down thumb up
vineri, 20 august 2010, 20:31
de lax lorand

Buna ziua,puteti trimite un mail pentru depunerea CV-ului. Multumesc.
raspunde

* Subiect:

thumb down thumb up
luni, 18 octombrie 2010, 11:23
de * Nume:

Buna ziua, As dori sa-mi trimit si eu cv-ul pt angajare.Unde il pot trimite? adresa mea de e-mail este: simona.stupar@yahoo.com Multumesc!
raspunde

* Subiect:

thumb down thumb up
sâmbătă, 20 noiembrie 2010, 15:55
de * Nume:

buna ziua, si eu am aceeasi dilema, si eu as dori o adresa la care sa pot trimite un CV. Va multumesc. suciusilvia2009@yahoo.com
raspunde

adresa

thumb down thumb up
luni, 14 februarie 2011, 12:37
de Carmen Girbea

Buna ziua, Va rog sa-mi trimite-ti o adresa de e-mail corespunzatoare pt. expedierea CV- ului meu ! Va multumesc, anticipat.
raspunde

buna ziua

thumb down thumb up
joi, 9 decembrie 2010, 22:24
de Loor Andrei

buna ziua as dori si eu o adresa de e-mail unde as putea trimite un CV. Va multumesc. Sau daca mi-ati putea trimite pe adresa mea loor.andrei@yahoo.com
raspunde

Buna ziua

thumb down thumb up
joi, 3 februarie 2011, 16:12
de Roxana

As dori si eu sa stiu la ce adresa pot trimite un Cv
raspunde

eMail

thumb down thumb up
marţi, 22 februarie 2011, 17:15
de Stela David

Buna ziua. As dori un email la care pot sa trimit un CV.Multumesc anticipat.Puteti de asemenea, sa trimiteti adresa si pe steladavids@gmail.com
raspunde

Adresa de mail

thumb down thumb up
miercuri, 16 martie 2011, 20:34
de Alexandra

Va rog sa-mi trimiteti si mie o adresa unde se poate aplica cu cv-ul.Va multumesc anticipat
raspunde

.

thumb down thumb up
joi, 7 iunie 2012, 13:29
de Szilagyi Ani

Buna!asi dori si eu daca se poate o adresa de e-mail unde asi putea sa imi trimit cv-ul catre dumneavaoastra multumesc anticipat,,,,,,,o zi buna adresa mea de e-mail e ony2874@yahoo.com.multumesc
raspunde

Angajare

thumb down thumb up
miercuri, 8 august 2012, 16:54
de Buna ziua

Buna! asi dori si eu daca se poate o adresa de e-mail unde asi putea sa imi trimit cv-ul catre dumneavaoastra multumesc anticipat ,Adresa mea de mail agape_carmen@yahoo.com
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.