Economie

Zeci de mii de euro de la stat pentru pensiuni turistice sau tabere. Cererile se depun de săptămâna viitoare

Programele de finanțare aflate în derulare în prezent, dar și cele anunțate pentru perioada următoare, permit înființarea unor pensiuni sau căsuțe turistice sau agroturistice, indiferent de viitorul amplasament, rural sau urban.
Publicitate
 

Pentru cei interesați de accesarea unor fonduri nerambusabile în domeniul turistic este important de subliniat faptul că banii pot fi accesați nu doar pentru pensiuni turistice, ci și pentru înființarea sau modernizarea și altor unități de primire turistică, precum campinguri, parcuri de rulote sau tabere.

Programele de finanțare nu sunt, însă, destinate doar investițiilor în domeniul turistic, fiind acceptate solicitări de finanțare şi pentru alte domenii de activitate ca prestări servicii, cabinete medicale, activități de IT, înfiinţarea sau modernizarea fabricilor.

Sesiunea de primire a proiectelor se deschide în 3 mai 2017. Detaliile privind derularea programelor le găsiţi pe site-ul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.