Editorial

Apocalipsa demografică

În anul 2016, peste 200.000 de români au părăsit meleagurile natale, căutându-și binele pe cărările străinătății. Ei se adaugă celor peste trei milioane de români care se află deja acolo.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 1

Autostrada și politica. Dus și întors l Editorial de Doru Radosav

Tot mai mult și tot mai intens se conturează o hartă „culturală” a politicii românești în care diferențele, defazările, diversitatea în plan social, cultural, economic și de mentalitate devin din ce în ce mai evidente.
comentarii: 0

Frumusețea din amintire

Umanitatea poate acum să-și înfigă cu emfază în piept trofeul celei mai de seamă crime înfăptuită în numele dreptului la prosperitate: tocmai ce-a ucis cel mai vârstnic organism care a căzut până acum pradă poftelor sale.
comentarii: 0

Noua tentativă a Ucrainei de a sparge blocada Rusiei spre Vest. De ce va eșua și aceasta

Ucraina dă semnale repetate și insistente, la nivel înalt, că este pregătită să reia ofensiva politico-diplomatică pentru aderarea la NATO și Uniunea Europeană.
comentarii: 0

Reforma educației Trump - DeVos

În pofida succeselor politice, realităţile nu sunt încântătoare. „Naţiunea în care trăim azi este mai violentă şi vulgară, mai trivială şi cinică, mai ignorantă şi fără remuşcări, mai deviantă şi deprimată decât cea în care am trăit odinioară.
comentarii: 0

Dragnea și Buzescu

Neînsemnatul județ Teleorman strălucește pe firmamentul spațiului media românesc prin doua vedete de prim rang: Liviu Dragnea și satul Buzescu.
comentarii: 0

Frică, politică și putere | Opinie de Doru Radosav

Schimbările politice și de guvern provoacă de cele mai multe ori, în cadrul administrațiilor și instituțiilor locale și centrale, o stare permanentă de neliniște, mai ales de frică.