Editorial

Rareş Bogdan: "Au nevoie de cămăși de forță sau pur și simplu își inchipuie că toți românii sunt idioți?"

Au nevoie de cămăși de forță sau pur și simplu își inchipuie că toți românii sunt idioți? Voi ce credeți? Drama Romaniei, de la “agenturilili” lui Ceausescu la “statul paralel” al lui Dragnea.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 2

„Brexit means Brexit!” Guvernul May, în impas. Va pierde Marea Britanie statutul de Mare Putere a lumii?

Miniştrii britanici demisionează unul câte unul, din tot felul de motive. Doi au plecat numai săptămâna trecută, inclusiv influentul ministru al Apărării. În departamentele negocierilor din procesul Brexitului, au plecat până acum trei miniştri, în cinci luni.
comentarii: 1

Rareş Bogdan: S-ar putea ca marele miting PSD să fie un fiasco total

Realizatorul "Jocuri de putere" a comentat informaţia că PSD-iştii vor organiza un miting de susţinere pentru Liviu Dragnea.
comentarii: 0

„Justiția" și afacerea Dreyfus

În 2017, Editura Universității „Alexandru Ioan Cuza" din Iași a tipărit volumul L'Affaire Dreyfus et ses consequences, coordonat de rigurosul și cunoscutul istoric Carol Iancu (Montpellier).
comentarii: 0

Programul secret de guvernare

Marea cavalcadă PSD-istă de supunere a moșiei naționale continuă pe repede înainte. Azi-mâine, ne vom trezi că pe fiecare insulă și pe fiecare grind a răsărit câte un cazinou sau măcar câte un modest stabiliment de pierzanie întemeiat pe alcool și păcănele.
comentarii: 0

Rareș Bogdan: De la Revoluția bolșevică, la Revoluția fiscală

Realizatorul Realitatea TV a venit cu o comparaţie înfricoşătoare între tandemul Troţki-Lenin şi duo-ul Tăriceanu-Dragnea, în urma anunţatei "Revoluţii fiscale", urmată de una penală.

comentarii: 0

Soluţie pentru corupţie

Ni s-au răcit gurile vorbind despre sănătatea morală a aleșilor noștri. Avem așteptări, ne facem speranțe, după care vine viața și ne demonstrează că de fiecare dată bate filmul.