Editorial

comentarii: 0

Rareș Bogdan: ”Trădătorilor! Slugilor! Vreți să tac?”

Rareș Bogdan a avut o reacție extrem de dură după ce Realitatea TV a primit o amendă uriașă de la CNA.

comentarii: 2

Un nou fluierat în biserică: De ce-şi permit orice penalii care ne conduc? Despre spiritul de turmă la români

De când au ajuns la putere, PSD şi ALDE sunt preocupate aproape exclusiv de războiul împotriva justiţiei şi de proteguirea propriilor justiţiabili. Politica economică a guvernului e un dezastru. Şi totuşi, în sondaje au aproape 60%.
comentarii: 3

Rareş Bogdan: PSD a dat semnalul: otrăviți fântânile!

Baricadarea PSD în jurul miniștrilor Sevill Shhaideh și Rovana Plumb, interfața Hamsterului, poate avea cele mai imprevizibile consecințe pentru România, și nu bune.
comentarii: 0

Rareş Bogdan: Ce aștept de la președintele Iohannis

Teza că DNA nu are dreptul să-și vâre nasul în oportunitatea unui act normativ al guvernului este argumentată aberant. Pe aceeași logică, Executivul ar putea decide că este oportun ca Transilvania să capete autonomie financiară. Sau să se lipească de Ungaria!
comentarii: 0

“Germany First”. Ce ar însemna un guvern Merkel IV fragil?

Odată confirmate previziunile privind victoria clară a CDU/CSU în alegerile generale, se pune problema formării coaliției de guvernare, o chestiune esențială atât pentru modul în care va arăta politica Germaniei în următorii patru ani, cât și pentru forța sau direcția pe care se va derula (sau nu) mult așteptata reformă a Uniunii Europene, respectiv pentru definirea abordării generale cu care Berlinul se va raporta politic la flancul estic al Uniunii și, în particular, la România.
comentarii: 0

Ticăloşie cu ştaif

Guvernarea PSD este o catastrofă pe care o servim cu lingurița. Zi după zi, abuzurile grobiene și deciziile tâmpe se aliniază făloase, subliniind dezastrul generalizat din politica românească.

Alte stiri din categoria Editorial