Educaţie

comentarii: 2

Absolvenţii să fie obligaţi să lucreze în ţară după terminarea facultăţii, propunerea Academiei Române

Propunerea celor de la Academia Română se vrea o soluţie pentru a opri exodul absolvenţilor de facultăţi, având în vedere că, în ultimii ani, tot mai mulţi tineri licenţiaţi au ales să părăsească România pentru a-şi face o carieră în alte ţări.
comentarii: 0

Salariile personalului nedidactic din învăţământ, majorate prin OUG

Guvernul va promova în ședința de joi o ordonanță de urgență pentru soluționarea problemelor de salarizare a personalul nedidactic din învățământ.
comentarii: 0

Ziua Porţilor Deschise pentru copiii care intră în clasa zero. Când încep înscrierile

Ministerul Educației Naționale informează că şcolile în care se desfăşoară cursuri pentru clasa pregătitoare vor organiza Ziua Porţilor Deschise pentru ca părinții și copiii să poată vizita spațiile școlare și să discute cu cadrele didactice.
comentarii: 0

Program postuniversitar în achiziții publice la Universitatea Babeş-Bolyai

Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai lansează programul postuniversitar de achiziții publice, concesiuni, parteneriat public privat.
comentarii: 0

Interpreți mimico-gestuali pentru studenții cu dizabilități de la UBB

Studenţii cu tulburări de auz din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai beneficiază, începând din acest an, de sprijinul unor interpreţi specializaţi, care îi ajută să facă faţă provocărilor cursurilor universitare.
comentarii: 2
EXCLUSIV

Cum arată Liceul Eminescu, după modernizare. „Copiii sunt foarte mulţumiţi" GALERIE FOTO

După un an şi opt luni, o parte dintre copiii care învaţă la Liceul Mihai Eminescu au revenit în vechea lor şcoală, de pe Bulevardul 21 Decembrie. Care acum e complet nouă.