Educaţie

UBB, prima universitate din România care va deschide un birou în Japonia

Universitatea Babeș-Bolyai va fi prima universitate din România care va deschide un birou în Japonia.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 1

Şcoala te vrea tuns: Elevi ai unui liceu din Cluj, trimişi acasă pentru că aveau părul lung sau barbă

Mai mulţi elevi de clasele a 11-a şi a 12- de la Liceul Greco-Catolic ”Inochentie Micu” Cluj-Napoca au fost scoşi, marţi, din clasă şi din şcoală de către director, pe motiv că aveau părul lung sau barbă. Ei au fost trimişi să se tundă sau să se bărbierească.
comentarii: 0

UBB are o linie completă de studiu al informaticii în limba germană

Universitatea Babeș-Bolyai și companiile Porsche AG, MHP Consulting, NTT DATA România au convenit asupra înfiinţării unui program de master în germană în specializarea informatică.
comentarii: 0

Sute de liceeni din zona de vest a țării, interesați de oferta Universităţii Babeş-Bolyai

Peste 500 de liceeni din zona de vest a țării s-au arătat interesați de oferta educațională a Universității Babeș-Bolyai, cu ocazia celui mai mare târg educațional din România.
comentarii: 0

Şcoala „Emil Isac”, inclusă într-un proiect Erasmus

Instituţia şcolară gimnazială din Cluj-Napoca va fi implicată într-un proiect strategic pe doi ani finanțat de Comisia Europeană.
comentarii: 0

UBB şi NTT DATA pregătesc noile generaţii de informaticieni

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) şi compania clujeană NTT DATA România continuă programul postuniversitar de pregătire şi formare profesională în informatică. A doua serie de cursanţi a început studiile.
comentarii: 0

Noi metode de integrare a copiilor cu cerințe educaționale speciale

Reprezentanți ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă au participat, în decursul săptămânii trecute, la reuniunea transnațională în cadrul Proiectului Erasmus+ „Outdoor learning and sport activities”.