Educaţie

Cine-l înlocuieşte pe Ioan Aurel Pop la şefia CNATDCU. Un alt clujean, vicepreşedinte

Noul Consiliu Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) și-a ales joi conducerea, după ce academicianul clujean Ioan Aurel Pop, rector al UBB, și-a depus demisia din funcție la sfârșitul lunii mai.

''La invitația ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice, Adrian Curaj, Consiliul General al Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), numit prin ordinul de ministru nr. 4.106/10.06.2016, s-a întâlnit astăzi în prima ședință de lucru. Întâlnirea a avut ca obiectiv alegerea conducerii și discuții asupra regulamentului de organizare și funcționare a CNATDCU, precum și asupra problemelor curente'', se arată într-un comunicat al MENCȘ.

Potrivit sursei citate, președinte al CNATDCU a fost ales academicianul Viorel Barbu, iar vicepreședinți - Marius Andruh (Universitatea din București), Mircea Dan Bob (Universitatea "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca) și Dan Floricău (Universitatea Politehnica din București).

Tot prin votul membrilor Consiliului General, Valentina Sandu-Dediu (Universitatea Națională de Muzică din București) a fost desemnată secretar general.

 

Publicitate

Comentarii

Acest cacareaza de Aurel Pop.....

thumb down thumb up
vineri, 17 iunie 2016, 22:06
de emil

Lipsit de orice coloana vertebrala dom Pop s-a tras pe cur cand veni vorba sa incrimineze plagiatul lui Ponta Sa ne traiesti nevertebratule
raspunde

Sperante...

thumb down thumb up
marţi, 21 iunie 2016, 10:05
de Eliana

Sa speram ca va avea coloana vertebrala, nu ca dl.Pop....
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.