Educaţie

Materiale reciclate, ţinute sumare, într-o defilare de modă la un liceu din Cluj FOTO

Liceenii din cadrul Colegiului Tehnic Napoca au pregăzit o prezentare de modă surpriză cu ocazia inaugurării unui nou atelier de practică al instituţiei. Defilarea, la care a asistat şi primarul Emil Boc, a inclus haine realizate din materiale reciclabile.
Publicitate
 

În cadrul prezentării de modă mai multe tinere au defilat purtând haine realizate din materiale exclusiv reciclabile - precum saci menajeri şi hârtie creponată - de elevi de la secţia Design Vestimentar, coordonaţi de profesoara Iuliana Negrea.

Au fost prezentate ţinute mai degrabă sumare, în culori destul de stridente, verde, mov, portocaliu, hainele fiind asortate cu funde prinse în păr, respectiv cu câte un accesoriu discret la nivelul gleznei. Mireasa prezentă de obicei la finalul prezentărilor de modă a fost înlocuită cu o tânără purtând o rochie lungă, cu o mică trenă, realizată din saci menajeri, într-o combinaţie de alb, negru, albastru şi galben.

Prezentarea a avut loc la finalul unui eveniment de prezentare a noului atelier de practică al Colegiului Tehnic Napoca. La ambele momente a fost prezent şi primarul Emil Boc.

Publicitate

Taguri

Comentarii

penibil

thumb down thumb up
miercuri, 11 septembrie 2013, 22:01
de ilie

Si sa te mai miri ca trec bacul tot mai putini?! Cu o asemenea educatie, nici nu e de mirare. Mai poate sa-ti stea capul la invatatura?!
raspunde

succes

thumb down thumb up
miercuri, 11 septembrie 2013, 22:12
de carlos

Hai si la mai mare, Place Pigalle va asteapta, romancelor. Numa sa nu uitati sa cumparati prezervative din Romania ca sunt mai ieftine ca si la Paris. Nu uitati: sexul oral este cea mai buna meserie.
raspunde

succes

thumb down thumb up
vineri, 13 septembrie 2013, 15:16
de surya

se vede ca ai expertiza in domeniu.bravos si la mai mare.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.