Educaţie

Metodologia privind acreditarea și evaluarea periodică a școlilor doctorale, în dezbatere publică

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice anunță lansarea în dezbatere publică a proiectului de Metodologie privind acreditarea și evaluarea periodică a școlilor doctorale.

"Metodologia este structurată pe trei mari domenii - capacitate instituțională, eficacitate educațională și management al calității - din care derivă criteriile și indicatorii de performanță", relatează agerpres.ro.

Conform sursei citate, consultarea publică se va derula timp de 10 zile (16 - 26 octombrie), obiectivul său fiind adoptarea celei mai bune variante pe baza propunerilor, observațiilor și sugestiilor primite în această perioadă. Acestea pot fi trimise la adresa de email anca.prisacariu@edu.gov.ro.

MENCȘ precizează că Metodologia va sta la baza procesului de acreditare și evaluare periodică a școlilor doctorale din România, pe care Ministerul Educației îl va iniția în această toamnă. 

Proiectul poate fi consultat aici.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.