S-a afişat repartizarea în licee. Ce se întâmplă dacă un candidat rămâne nerepartizat

S-a afişat repartizarea în licee. Ce se întâmplă dacă un candidat rămâne nerepartizat
Absolvenţii claselor a VIII-a au fost repartizaţi computerizat, miercuri, în învăţământul liceal de stat. Joi vor fi afişate listele cu absolvenţii repartizaţi din şcolile respective şi lista cu locurile neocupate la liceele din Bucureşti şi alte judeţe.

Lista cu repartizările poate fi consultată pe edu.ro. 

Ce se întâmplă dacă un candidat rămâne nerepartizat

În cazul în care candidatul nu are loc la niciuna din opţiunile exprimate pe fişă el rămâne nerepartizat în această sesiune de admitere şi va trebui să participe la o sesiune ulterioară organizată numai pe locurile rămase libere în această sesiune.

Situaţia poate apărea în cazul în care candidatul nu a exprimat suficiente variante, opţiunile sale fiind ocupate înaintea lui de alţi candidaţi care au medii mai mari. Numărul total de locuri la licee este suficient pentru ca toţi candidaţii să fie repartizaţi, dacă îţi exprimă opţiuni suficiente.

Judeţul Cluj se află pe locul al doilea pe ţară, după Brăila, în ceea ce priveşte promovabilitatea la examenul de evaluare naţională 2017, cu un procent de 90,01%. Procentul de promovabilitate este cu cu 2% mai mare decât în 2016 (88,91%).

Un număr de 21 de elevi au obţinut media 10, dintre care 14 sunt din Cluj-Napoca. Cei mai mulţi elevi sunt de la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Cluj-Napoca (6), Şcoala Gimnazială Ion Agârbiceanu - 2, şi câte un elev de la Colegiul Naţional Emil Racoviţă, Liceul Teoretic Avram Iancu, Liceul Teoretic Baptist Emanuel, Liceul Teoretic Ioan Popoviciu, Liceul Teoretic Onisifor Ghibu şi Şcoala Gimnazială Liviu Rebreanu.

Loading...
Comenteaza