Educaţie

Ştiinţele Agricole îşi deschid porţile. Ce activităţi li se pregătesc celor ce-i vor călca pragul

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează în perioada 6-10 aprilie „Săptămâna porţilor deschise”.

 

Evenimentul se adresează atât elevilor implicaţi în programul „Şcoala Altfel", cât şi studenţilor sau altor doritori, propunând un calendar bogat de activităţi, printre care se regăsesc participarea la discuţii despre oferta educaţională şi modalităţile de admitere, cunoaşterea viitorilor profesori şi, nu în ultimul rând, experimentarea vieţii de student prin participarea la cursuri şi lucrări practice.

„Săptămâna porţilor deschise" include şi alte activităţi care au ca scop familiarizarea cu atmosfera din universitate şi studenţia, precum vizite în campusul universitar, amfiteatre, săli de seminar, laboratoare, muzee, clinici veterinare, săli şi terenuri de sport.

În cadrul acestui eveniment USAMV organizează simpozionul ştiinţific de interes naţional destinat studenţilor, la care în acest an vor participa şi elevii claselor de liceu care s-au încris pentru a prezenta lucrări.

Simpozionul este programat în 8 aprilie, între orele 9:00 şi 17:00, iar lucrările vor fi susţinute, la alegere, într-una din secţiunile simpozionului, în paralel cu lucrările studenţilor. Elevii care vor susţine lucrări vor primi diplome de participare şi premii.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.